Trustpilot
In de uitverkoop
(8) Reviews

Espressomachine - 20 bar - waterreservoir van 2,5 L

€ 219,00 € 389,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10011888

|

Model: RC-BCPM01

Laagsteprijs garantie
Prijs inclusief 21% btw.

Levering ca. donderdag 2 mei
5% Korting bij minimaal 3 dezelfde artikelen 10% Korting bij minimaal 5 dezelfde artikelen!
Set prijs
Per item
Korting
€ 219,00
€ 219,00
0%
€ 657,00
€ 208,05
5%
€ 1.095,00
€ 197,10
10%
Belangrijkste kenmerken
  • Krachtig - de machine werkt met 20 bar en 1.450 W output
  • Praktisch - grote watertank, intelligente temperatuurregeling
  • Flexibel - dankzij dubbele en enkele uitlopen en verwijderbare watertank
  • Onderhoudsarm - met verwijderbare elementen en meegeleverde reinigingsset
  • Duurzaam - dankzij hoogwaardige afwerking en duurzame materialen
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN

Beoordelingen en recensies


3.9

Gebaseerd op8 reviews

Sorteer op :

2 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo Switzerland

teleurstellend

De espressomachine komt helemaal niet overeen met de beloften in de reclame. Bovenal is de gebruiksaanwijzing ontoereikend en helpen de video's op internet helemaal niet. Ik gebruik de machine nu drie dagen en heb nog geen enkele goede koffie kunnen zetten. Ik vind het een schande om klanten zonder instructies op het product te laten zitten.

Antwoord van

Bedankt voor je mening. Wij zijn voortdurend bezig om onze producten en onze service te verbeteren.
Toon de originele review

2 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo France

Heel gelukkig

Als liefhebber van espressokoffie was ik op zoek naar een machine waarmee ik lekker koffiegenot kon maken. Maar omdat ik het niet de hele tijd dronk, wilde ik ook niet zo veel geld in een semi-professionele machine investeren. Gezien de geadverteerde kwaliteit van het product en de prijs in vergelijking met de concurrentie (vooral omdat ik het in de uitverkoop kreeg), was ik nog steeds sceptisch en ik geef toe dat ik een paar dagen heb geaarzeld. Wat mij ertoe bracht de sprong te wagen, was uiteindelijk de reputatie van de site en het merk, die goed worden gewaardeerd. En ik kan het net zo goed meteen zeggen, ik ben uiteindelijk zeer tevreden met mijn aankoop. Om te beginnen met het product zelf. Het kwam goed verpakt, op tijd aan, het is niet beschadigd en werkt perfect. De machine is gemaakt van roestvrij staal en gemakkelijk te gebruiken, het uiterlijk is van hoge kwaliteit en weegt zijn gewicht. Over de levensduur kan ik op dit moment nog niets zeggen, maar nadat ik vóór de aankoop sites van experts over dit onderwerp heb geraadpleegd, lijkt het erop dat er op dit niveau geen echt verschil is tussen de semi-professionele machines. Er is in ieder geval garantie indien nodig. Nu het allerbelangrijkste: zet je er goede koffie mee? Het zal afhangen van de koffiebonen die je koopt, de manier waarop je de molen afstelt (het vergt wat oefening om de juiste dosering te vinden, zoals bij alle machines van dit type) en ook van je vereisten. Zoals iedereen heb ik al een espresso gedronken in een bar, en de kwaliteit van mijn zelfgemaakte espresso's is vergelijkbaar, wat overeenkomt met wat ik zocht. In de huidige staat kan ik deze espressomachine alleen maar aanbevelen.

Toon de originele review

3 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo France

Een tevreden klant

Het is niet mijn stijl, maar ik neem een paar minuten de tijd om een reactie achter te laten over mijn ervaring. Ik heb in “een opwelling” het RC-BCPM01 espressoapparaat besteld, omdat het relatief de enige is in deze prijsklasse die een espresso, een molen, met een roestvrijstalen coating aanbiedt. Na een paar dagen ging ik vol ongeduld de recensies lezen, en tot mijn verbazing veel negatieve. Ik was bang en had spijt van mijn bestelling. Maar in feite arriveerde de machine snel per chronopost. Bij het uitpakken ziet de machine er goed uit, we zijn vooral verrast door de percolatorhendel, zwaar en in professioneel formaat. De machine is snel opgewarmd, je zet snel koffie of tapt heet water. De molenkant is perfect voor versgemalen koffie, een essentieel onderdeel voor een goede espresso. Vreemd genoeg vermeldt de technische fiche van de site dit niet! Kortom, voor deze prijs kan iemand die goede koffie wil, maar geen € 600,- voor andere merken heeft, zichzelf trakteren. Het is een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Bovendien is het voor dit type machine niet erg luidruchtig en trilt het niet veel! Sommigen zullen het betreuren dat er geen filters onder druk bestaan. In werkelijkheid raakt dit type filter alleen maar verstopt en levert het koffie wanneer het wil en niet wanneer jij het wilt. Ook ben ik zeer tevreden over de klassieke espressofilters (die enige tijd nodig hebben om de vormgeving en het persen aan te passen om een goede espresso te produceren. Sommigen zullen het ontbreken van een handleiding betreuren). Kortom, in deze prijsklasse met deze kwaliteit de enige, en hij doet het heel goed! Om nu na verloop van tijd te zien [gebruik gefilterd water!]. [PS: niemand heeft deze reactie bij mij besteld, ik laat hem staan want je moet ook weten wanneer je tevreden bent!]

Toon de originele review

vorig jaar Gepubliceerd op Expondo Switzerland

Goed maar...

Het ontbreekt mij aan een automatische dosering van de molen om altijd en voor iedere maling altijd de juiste dosering te hebben

Antwoord van

Bedankt voor uw positieve en bemoedigende woorden. Wij kijken ernaar uit om u te helpen actie te ondernemen en uw doelen in de toekomst te bereiken. Een fijne dag verder !
Toon de originele review

8 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Slovakia

Zeer hoge kwaliteit en uitstekend koffiezetapparaat voor de prijs. 🙏🏻👌🏻☕️

Toon de originele review

2 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo France

Best tevreden

Ik heb deze machine 6 maanden geleden besteld. Wat mij betreft was ik tevreden. Allereerst vanuit de bezorgservice, daarna vanuit de esthetiek van de machine. Klein minpuntje vind ik dat de temperatuur van de koffie onvoldoende is. Na 6 maanden stuitte ik op een probleem met de molen die verstopt bleef (waarschijnlijk een residu in de koffie). Omdat ik het zelf niet kon vrijgeven, nam ik contact op met Expondo, die geweldig was in het activeren van de after-sales service. Ik moest het apparaat dus kosteloos ter reparatie opsturen. Tot nu toe, zo goed. Behalve dat toen de after-sales service (van de fabrikant) terugkwam, de machine slecht verpakt was en zwaar beschadigd was door de kapotte waterbak en overal schokken tijdens de reparatie. Kortom, ik weiger het product dat aan mij wordt geretourneerd en neem contact op met Expondo die mij een tegoed aanbiedt, een omruiling van hetzelfde product voor een nieuw of een gedeeltelijke terugbetaling en de bak wordt vervangen. Ik heb een nieuw product gekozen. Uiteindelijk zeer goede service van Expodo bij een probleem, ik hoop geen problemen te krijgen, vooral niet met de after-sales service van de fabrikant die blijkbaar niet weet hoe te repareren... Ik geef het toch een beoordeling van 4/5 voor de prijs, ik denk dat het zijn werk doet.

Toon de originele review

2 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon Italy

haast

Gebruikershandleiding vrijwel onbestaande. Evaluatie gevraagd zoals altijd te vroeg

Toon de originele review

2 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo Hungary

Badmachine

Er is geen opmerking geplaatst.

Toon de originele review

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht