In de uitverkoop

Item: EX10012076

|

Model: RCKM-27

Espresso stamper - Roestvrij staal, hout - {{Dimensions_mm_1810_temp}}

€ 14,99 € 23,99
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • geschikt - met afmetingen van {{Dimensions_mm_1810_temp}} mm geschikt voor gewone filterhouder (niet inbegrepen)
  • professioneel - glad en egaal koffieoppervlak
  • hygiënisch - dankzij de roestvrijstalen stempelvoet
  • comfortabel - ergonomische handgreep voor comfortabel gebruik
  • duurzaam - dankzij de robuuste constructie

PRODUCTOMSCHRIJVING

Evenwichtige, harmonieuze espresso met de Espresso stamper

Voor een perfecte espresso moet het aroma van de gemalen bonen gelijkmatig in het water worden afgegeven. Hiervoor is de Espresso stamper RCKM-27 van Royal Catering onmisbaar. Het comprimeert en verdeelt de koffie homogeen en zorgt voor een glad oppervlak: de zogenaamde kanalisatie, waarbij het water in slechts enkele paden door de gemalen bonen komt, wordt voorkomen. Alle koffiedeeltjes kunnen hun aroma's afgeven door de gelijkmatige waterstroom. Je krijgt een espresso met een volle body en een uitgebalanceerde, harmonieuze smaak.

De professional Espresso stempel uit de cateringbehoeften van Royal Catering

Met een diameter en hoogte van {{Dimensions_mm_1810_temp}} mm is de knoeien geschikt voor veel gangbare filterdragers (niet inbegrepen) en een onmisbaar accessoire in cafés, coffeeshops en restaurants die waarde hechten aan een uitstekende espresso-lay.

Gemaakt van roestvrij staal en hout, de Koffiesabotage is niet alleen bijzonder hygiënisch en duurzaam, maar ligt ook buitengewoon goed in de hand dankzij het hoge gewicht en de ergonomische vorm.

De regels voor een optimaal gevulde filterhouder

Het verdelen van het koffiepoeder met de Espresso stamper is de belangrijkste stap naar een optimaal gevulde filterdrager. Allereerst dient ervoor te worden gezorgd dat de drager tijdens het malen heen en weer wordt bewogen zodat de koffie al gelijkmatig kan worden verdeeld. De versgemalen espresso wordt vervolgens gecomprimeerd door voorzichtig met de filterhouder op de stampermat te tikken en deze naar beneden te drukken met de Espresso stempel. Ten slotte wordt het oppervlak gladgestreken met een espresso-strooier.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN