Item: EX10012072

|

Model: RCKM-23

Espresso kraanhouder - GN 1/6 - 2200 ml - met klopstang en houten lambrisering

€ 41,99
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • ruim - met een capaciteit van 2200 ml hoeft de Espresso kraanhouder zelden geleegd te worden
  • professional - de afmetingen komen overeen met de Gastronorm GN 1/6 met een diepte van 150 mm
  • praktisch - inclusief klopstang voor efficiënt werken en een nobele behuizing van hout
  • duurzaam - dankzij het gebruik van hoogwaardig roestvrij staal
  • gemakkelijk te onderhouden - gemakkelijk te legen en schoon te maken

PRODUCTOMSCHRIJVING

Hoogwaardig Espresso kraanhouder gemaakt van roestvrij staal met een gedempte klopstang en elegante houten lambrisering

De Espresso kraanhouder RCKM-23 is een onmisbare uitrusting in cafés, coffeeshops, bars en restaurants die uw gasten verwennen met verse koffie uit filterhouders. Door de container kan de filterdrager snel en volledig worden geleegd na het bereiden van espresso, americano of cappuccino en andere hete specialiteiten.

Geschikt voor elke professionele keuken: de Klop doos volgens Gastronorm GN 1/6

Zoals alle keukenapparatuur van Royal Catering kenmerkt ook de Afvalbak voor koffieresidu zich door een doordacht design in combinatie met hoogwaardige materialen en zorgvuldige verwerking. De afmetingen komen overeen met de Gastronorm GN 1/6, wat betekent dat de Klop doos perfect kan worden geïntegreerd in professionele keukens. Met een diepte van 150 mm en een inhoud van 2200 ml hoeft de container zelden geleegd te worden en garandeert zo ook op piekmomenten efficiënt werken. De gedempte klopstang zorgt ervoor dat de filterdrager zonder veel moeite volledig en snel wordt geleegd.

Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, deze Klop de container is bijzonder geschikt voor gebruik in de voedingssector. Het materiaal is niet alleen bijzonder robuust en corrosiebestendig, maar dankzij het gladde oppervlak ook gemakkelijk schoon te maken. Met de edele houten lambrisering ziet deze knock-off container er ook bijzonder elegant uit. Gooi gebruikt espressopoeder gewoon weg met deze diepe Klop doos uit de horeca van Royal Catering!

TECHNISCHE DETAILS