(1) Beoordeling

Item: EX10012038

|

Model: RC-EG54

Elektrische grillplaat - 55 cm - Royal Catering - glad - 3000 W

€ 219,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • veelzijdig - gladde grillplaat bij uitstek geschikt voor een breed scala aan gerechten zoals hamburgers, worstjes, steaks etc.
  • ruim - groot grilloppervlak van 550 x 350 mm
  • schoon - spatscherm, lekbak en onderhoudsvriendelijke materialen zoals roestvrij staal
  • krachtig - verwarmingselement met 3000 W, dat kan worden geregeld vanaf 0-300 ° C
  • robuust - stabiele roestvrij staal behuizing en {{thick_of_grill_plate_605}} mm dikke grillplaat gemaakt van ijzer

PRODUCTOMSCHRIJVING

De schone grillervaring op de Elektrische grillplaat voor alle gegrilde specialiteiten

De Elektrische grillplaat RC-EG54 van Royal Catering is een professioneel kooktoestel dat is ontworpen voor hotelrestaurants, cafés, fastfoodrestaurants, cateringbedrijven, maar ook voor privégebruik. De Gastro-grill is flexibel in te zetten dankzij de grote grillplaat, zodat je er alles op kunt bereiden, van hamburgers tot groenten tot neklapjes.

Gastro-grill uit de cateringbenodigdheden van Royal Catering

De Elektrische grillplaat heeft een breedte van 55 cm en wordt vergezeld van een zij- en achterspatscherm. Dit beschermt het te grillen voedsel tegen wind- en warmteverlies en voorkomt ook dat je eten valt of opspattend vet je interieur vervuilt. De Gastro-grill is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en is daardoor beschermd tegen corrosie en gemakkelijk schoon te maken.

De {{thick_of_grill_plate_605}} mm dikke grillplaat van de koffiebrander bestaat uit ijzer en brengt de warmte van het verwarmingselement perfect over op je eten. De massieve plaat is 550 x 350 mm groot en uiterst hygiënisch dankzij het gladde oppervlak. Door het gebruik van deze hoogwaardige materialen wordt voorkomen dat de horeca grill door hitte kromtrekt.

De ingebouwde volautomatische thermostaat zorgt ervoor dat de door jou ingestelde temperatuur continu aan je eten wordt doorgegeven. Dankzij het krachtige verwarmingselement met 3000 W bereikt de elektrische grillplaat zeer snel zijn bedrijfstemperatuur van 0-300 ° C, zodat u geen tijd verspilt met wachten. Statuslampjes geven het verwarmingsproces aan, zodat optimale grillresultaten kunnen worden behaald.

De Elektrische grillplaat RC-EG54 heeft een uitneembare vetopvanglade waarin het overtollige frituurvet via een afvoerapparaat stroomt. De lekbak kan eenvoudig worden verwijderd en in de vaatwasser worden gereinigd. De stabiliteit van het apparaat wordt gegarandeerd door rubberen antislipvoetjes die geen krassen op uw werkblad maken.

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen & reviews


5.0

Gebaseerd op 1 beoordeling

08.02.2023

Kom fort og har brukt den flere ganger.