(1) Beoordeling

Item: EX10012095

|

Model: RC-FS_1

Biertent set - drie delen - Royal Catering - 150 kg - Wit

€ 139,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • flexibel - opvouwbaar en weerbestendig voor een breed scala aan evenementen en gelegenheden
  • belastbaar - met een laadvermogen van elk maximaal 150 kg
  • ruim - de tafel met de afmetingen 1.130 x 680 x 730 mm biedt veel ruimte om te serveren en de banken met 950 x 230 x 420 mm comfortabele stoelen
  • eenvoudig - ongecompliceerd opgezet of opgevouwen en gemakkelijk op te bergen en te vervoeren
  • duurzaam - dankzij robuuste en gladde oppervlakken van polyethyleen en stabiele stalen frames

PRODUCTOMSCHRIJVING

Flexibel, weerbestendig en robuust - de Biertent set voor succesvolle feesten!

Of het nu gaat om tuinfeest, clubfeest of rustieke bruiloft: de Biertent set RC-FS_1 uit de horeca van Royal Catering is snel opgezet en biedt volop ruimte om te vieren. Met een laadvermogen van 150 kg per stuk is de Biertafel set zowel bestand tegen goedgevulde kruiken als drukbezochte gasten. Na gebruik kan de set snel worden schoongemaakt, gemakkelijk worden opgevouwen en opgeborgen om ruimte te besparen tot het volgende feest.

Doordachte cateringbenodigdheden voor uw gasten!

Met afmetingen van 1.130 x 680 x 730 mm biedt de tafel zowel een royaal tafeloppervlak als de ideale hoogte om te dineren of gerechten te presenteren. Hier passen de banken met de afmeting 950 x 230 x 420 mm bij. De soepele vouwfunctie maakt snel opvouwen en gemakkelijk transport mogelijk, evenals ruimtebesparende opslag van de Bier bankstel. Hiervoor kunnen de banken precies onder de tafel worden opgeborgen. Dankzij het lage gewicht is de Kunststof biertentenset ook ideaal voor mobiel gebruik op evenementen.

Het blad van de tafel en alle stoelen van de Biertent set zijn gemaakt van speciaal polyethyleen dat extreem stabiel is en een hoge weerstand heeft tegen zuren, logen en chemicaliën. De bijzonder gladde oppervlaktestructuur die deze kunststof mogelijk maakt, zorgt voor een snelle reiniging. De onderstellen zijn gemaakt van hoogwaardig staal, wat een draagvermogen van 150} kg per stuk mogelijk maakt. Last but not least overtuigt de Biertafel set met zijn eenvoudige ontwerp in tijdloos Wit, dat met een paar eenvoudige stappen kan worden opgewaardeerd met tafelkleden of hoezen en de kleur kan worden aangepast aan de evenementen.

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen & reviews


5.0

Gebaseerd op 1 beoordeling

08.02.2023

Stabile Ausführung, die Kinder (8 und 11 J) können optimal Sitzen