(1) Beoordeling

Item: EX10210050

|

Model: GAZELLE 1.1

Polystyreensnijder - 160 W - 1.070 mm / 310 mm - basis

€ 329,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • Effectief - moeiteloos snijden met zuivere snijranden tot 1.070 mm lang en 310 mm diep
  • Precies - dankzij geleiderails, schaal en instelbare zaagdiepte
  • Waterdicht - beschermd tegen slecht weer in overeenstemming met beschermingsklasse IP68
  • Mobiel - gemakkelijk te vervoeren dankzij het gestroomlijnde ontwerp en het lichte gewicht
  • Accessoires - vijf hoogwaardige snijdraden gemaakt van een nikkel-koper-chroom legering bij de levering inbegrepen
  • Praktisch - dankzij de basis kan de hittedraadsnijder snel aan een muur of steiger worden gemonteerd

PRODUCTOMSCHRIJVING

De professionele polystyreensnijder incl. basis

Voor isolatie, renovaties en renovatie van gebouwen op middelgrote en grote gebouwen is de polystyreensnijder GAZELLE 1.1 van Pro Bauteam het optimale snijdgereedschap voor hete draden. Het is ontworpen voor millimeter precieze sneden in isolatiepanelen gemaakt van piepschuim en polystyreen. Met de hittedraadsnijder kunt u zelfs grote isolatiepanelen tot 1.070 mm lang en tot 310 mm diepgemakkelijk snijden Dankzij de basis plaats je de styrocutter snel tegen een muur of een steiger.

De hete-draadsnijder GAZELLE uit de professionele gereedschapscollectievan Pro Bauteam

Werken met het schuimsnijgereedschap is ongelooflijk eenvoudig: Wanneer de drukknopschakelaar is geactiveerd, is de piepschuimsnijder dankzij de krachtige 160 W-transformator binnen enkele seconden klaar voor gebruik of zelfs voor continu gebruik. Tijdens het snijden glijdt de draad moeiteloos door het isolatiemateriaal met behulp van de geleiderail, waardoor u zonder frustratie rechte, gladde en schone sneden kunt maken. Dankzij de geleiderail, de schaal en de instelbare zaagdiepte kunt u tot op de millimeter nauwkeurig zagen.

De transformator met beschermingsklasse IP68 is waterdicht - regen en vocht maken geen schijn van kans. Dankzij de stevige aluminium constructie en gecoate structuurplaat is de GAZELLE polystyreensnijder een absoluut vedergewicht dat zijn naam eer aan doet. De hittedraadknipper kan eenvoudig op een tafel worden geïnstalleerd of tegen een muur of een steiger worden geplaatst. Weerbestendig en gemakkelijk te vervoeren en te monteren, dit apparaat is ook ideaal voor mobiel gebruik op bouwplaatsen.

Het elektrische gereedschap wordt geleverd met vijf snijdraden gemaakt van een nikkel-chroomlegering. Dit gespecialiseerde materiaal is ideaal voor piepschuimsnijders omdat het niet alleen bijzonder veerkrachtig is tegen corrosie, maar ook een hoge temperatuurbestendigheid heeft. Pas wanneer de draad hoge temperaturen bereikt, smelten de snijranden, wat resulteert in nauwkeurig passende, gladde snijranden.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN

Beoordelingen & reviews


5.0

Gebaseerd op 1 beoordeling

08.02.2023

Treviso