In de uitverkoop

Item: EX10430001

|

Model: ROBOCUT H 8000

Kebab mes Elektrisch - 7500 RPM

€ 839,00 € 1.179,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • nauwkeurig – instelbare snijdikte van het vlees tussen 0-10 mm en een glad rond mes
  • Krachtig en veilig - Zwenkblad draait met 7500 tpm en is bedekt met een beschermkap
  • Ergonomisch – geprofileerde handgreep voor comfortabel werken
  • DUURZAAM - Vervaardigd van robuuste en corrosiebestendige materialen zoals kunststof en roestvrij staal

PRODUCTOMSCHRIJVING

Kebab mes Elektrisch : gesneden met maar liefst 7500 RPM

Döner kebab, gyros of shoarma - met de Kebab mes Elektrisch van POTIS snijd je gegrilde kip, lam, kalkoen of kalfsvlees heel eenvoudig in flinterdunne plakjes. De krachtige Döner kebab snijder is dankzij zijn hoge rotatiesnelheid ideaal voor permanent gebruik in de gastronomie en snackbars. De nauwkeurig gesneden plakjes vormen de basis voor sappige vleesspecialiteiten en zijn snel klaar voor verdere verwerking.

Krachtige Gyros mes voor afhaalmaaltijden

De Elektrische gyroscoop snijdt precies de bovenste, krokante laag vlees af. Het snijresultaat blijft constant, ongeacht wie het apparaat bedient. Pas de dikte van de plakjes naar wens aan tussen 0-10 mm. Met een motorvermogen van 200 W en een snel toerental van 7500 tpm, scheidt het apparaat zelfs dikkere plakjes netjes van het rotisserie.

POTISs elektrisch kebabmes maakt indruk met zijn compacte, lichtgewicht ontwerp. Door de ergonomische vorm en het geprofileerde oppervlak ligt de handgreep stevig en comfortabel in de hand. Een glad rond mes met een diameter van 80 mm is bij de levering inbegrepen. Dankzij de fabricage van roestvrij staal voldoet het lemmet aan de strengste gastronomische hygiënerichtlijnen. Een beschermhoes minimaliseert het risico op snijwonden en verhoogt de veiligheid bij het snijden.

TECHNISCHE DETAILS