Item: EX10040303

|

Model: PHYSA HAMBURG WHITE

Zadelstoel - mm - 150 kg - Wit

€ 139,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • Veerkrachtig - stoel ondersteunt tot 150 kg
  • Verstelbaar - eenvoudig in hoogte verstelbaar van 60 tot 80 cm dankzij de gasdrukveer
  • Comfortabel - ergonomische en dik gewatteerde zadelvorm plus steun in de rug
  • Wendbaar - vijf soepel rollende zwenkwielen voor moeiteloze manoeuvreerbaarheid
  • Onderhoudsvriendelijk - gemakkelijk schoon te maken dankzij kunstleer en verchroomd staal

PRODUCTOMSCHRIJVING

De ergonomische zadelkruk voor gezonder zitten

Of het nu in een dokterspraktijk, kapsalon, tattooshop of cosmetische studio is, met de wendbare en in hoogte verstelbare zadelkruk PHYSA FRANKFURT WIT van physa, de experts op het gebied van sport en gezondheid, kunt u urenlang comfortabel zitten. De ergonomische zadelvorm bevordert een gezondere zithouding, ontspant uw spieren en verlicht de druk op uw wervelkolom.

Neem plaats op de hoogwaardige rol stoel van physa

De uiterst stabiele zadelkruk kan een gebruikersgewicht tot 150 kg dragen. De zadelkruk heeft een onderstel met vijf armen van verchroomd staal en vijf soepel lopende zwenkwielen die 360 ° draaien waardoor het duwen of trekken van de stoel veel gemakkelijker wordt. Naast de lichtlopende nylon wielen, kan de hele salonkruk ook worden gedraaid, wat vooral handig is bij werkzaamheden waarbij mobiliteit in krappe ruimtes vereist is. Bijvoorbeeld een kapper die constant om de klant cirkelt of een tandarts die zich tussen de behandelstoel en de materialenkast beweegt.

Om ervoor te zorgen dat je in elke werksituatie correct zit, is de hoogte van de draaibare kruk snel en eenvoudig verstelbaar tussen 60 en 80 cm. Om de hoogte van de stoel te veranderen, drukt u eenvoudig de hendel onder de stoel in de juiste richting. De zitting van 38 x 36 cm beweegt vervolgens omhoog of omlaag dankzij de efficiënte gasdrukveer.

De witte bekleding van de zitting en de bekleding van de rugleuning zijn eenvoudig afneembaar dankzij de ritsen. Het met schuim gevulde zitkussen en de dubbel in hoogte verstelbare rugleuning zijn bekleed met soepel PU-kunstleer. Het materiaal stoot vloeistoffen en stof af, waardoor het zeer gemakkelijk schoon te maken is. De hoogwaardige materialen zorgen voor een veerkrachtige constructie met een stijlvolle en aansprekende uitstraling dankzij het verchroomd staal en de elegante witte cover.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN