Gebruikt product
Onze tweedehands producten zijn gebruikelijk gerenoveerde klantretouren of voormalige showmodelen. De producten kunnen cosmetische defecten hebben, maar zijn technisch zo goed als nieuw. Uiteraard bieden wij het normale retour en garantie beleid aan.

Item: EX20040403

|

Model: PHY-24NM-5

Tweedehands Nekmassage apparaat - beige - warmtefunctie

€ 35,99 € 43,99
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • ontspannend - verlicht stress en verlicht spanning in nek en schouder
  • effectief - acht massagekoppen voor een rustgevende massage
  • gunstig - de verwarmende functie versterkt het ontspannende effect
  • comfortabel - optimale pasvorm en comfortabel gewicht
  • mobiel - ideaal voor op reis, inclusief autoadapter

PRODUCTOMSCHRIJVING

De nekmassage apparaat ontspant thuis en onderweg

Eenzijdige belasting, zoals bij het werken aan de computer of na lange autoritten, zorgt er vaak voor dat de nek gespannen raakt. Het is goed als er een remedie voorhanden is, zoals de PHY-24NM-5 nekmassage apparaat van Physa. Het bevordert over het algemeen de gezondheid en biedt wellness precies wanneer u dat het beste wilt.

Gezond & Ontspannend : diepe ontspanning met de nekmassage van Physa

De nekmassage in beige verlicht niet alleen spanning, maar heeft ook een kalmerende en stressverlichtende werking. U kunt de nek- en schoudermassageapparaat gebruiken om het algemene welzijn in de nek en schouders te vergroten of om specifiek spanning tegen te gaan. De applicatie is uiterst eenvoudig.

Allereerst kunt u de acht massagekoppen activeren, die gelijkmatig in het nekkussen zijn verdeeld en uw spieren ontspannen met aangename roterende bewegingen. Afhankelijk van uw behoefte kunt u met een druk op de knop de draairichting veranderen en zo uw massage nog evenwichtiger maken. Alle spieren in het nek- en schoudergebied worden voorzichtig losgemaakt totdat de spanning is opgeheven.

De verwarmingsfunctie kan ook worden geselecteerd met behulp van een andere knop. De warmte die vrijkomt ondersteunt de massage en helpt de spieren effectief los te maken. Bovendien verhoogt de extra energietoevoer het algemene welzijn en ondersteunt duurzaam het uitgebreide ontspannende effect van de massage. Ontspan uw nek en verbeter uw gezondheid met een nekmassage.

Het compacte ontwerp en de praktische uitvoering maken de nekmassage apparaat ideaal voor gebruik op kantoor of op reis - u hoeft het apparaat alleen maar om uw nek of op uw schouder te hangen. Bijzonder praktisch is de adapter voor de stroomaansluiting in de auto, waarmee je de neksteun gemakkelijk kunt gebruiken voor ontspanning tijdens een korte pauze. En indien nodig kan het onderhoudsvriendelijke materiaal moeiteloos worden gereinigd.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN