Item: EX10040571

|

Model: PHY-GT-1

Trimtafel - 905 x 605 mm - in hoogte verstelbaar vanaf 70 - 84 cm - 60 kg - 1 tilband

€ 329,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • mobiel – dankzij de opvouwbare constructie en het lage gewicht
  • Ergonomisch - in hoogte verstelbaar in een bereik van 70 - 84 cm
  • veilig - voorzien van een sling en een antislip oppervlak
  • ruim - meet 905 x 605 mm
  • veerkrachtig - draagt veilig tot 60 kg
  • stabiel - robuuste constructie met antislipvoetjes voor een veilige stand

PRODUCTOMSCHRIJVING

Opklapbare en in hoogte verstelbare trimtafel voor honden of katten

De in hoogte verstelbare trimtafel van physa is ideaal voor particulier of professioneel gebruik - bijvoorbeeld in hondensalons. Dankzij het lage gewicht en de opvouwbare constructie is de hondentrimtafel ook ideaal voor mobiel gebruik bij evenementen zoals dierententoonstellingen. Met zijn robuuste ontwerp en antislip rubberen voetjes is de opvouwbare trimtafel altijd veilig en stabiel. Tegelijkertijd zorgt de hydraulische hoogteverstelling via een voetpedaal en in een bereik van 70 - 84 cm te allen tijde voor ergonomisch werken.

Veerkrachtig en ruim: de scheertafel van physa

De trimtafel voor honden en katten is bijzonder veilig in gebruik. Het rubberen, antislip oppervlak biedt de viervoeters een goede grip. De tilband met kliksluiting garandeert professioneel en efficiënt werken, zelfs met opgewonden dieren. Tegelijkertijd bieden de totale afmetingen van 905 x 605 mm een royaal oppervlak en een ergonomische hoogte.

De constructie van de trimtafel biedt maximale stabiliteit in combinatie met duurzaamheid. Het stalen buizenframe met een dikte van 1.2 mm ondersteunt het 18 mm dikke MDF-werkblad met de antislip 1.3 mm dikke kunststofcoating (PVC). Alle materialen overtuigen door hun hoge weerstand en zijn gemakkelijk te reinigen - hygiënisch werken en een professionele indruk zijn gegarandeerd met de zwarte scheertafel van physa!

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN