(3) Reviews

Item: EX10040394

|

Model: PHY-MTW-1

Tafelwarmer - Massage - 180 x 75 cm - 60 W

€ 36,99
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • Krachtig - met 60 W en efficiënte verwarmingsdraad met dubbele spiraal
  • Perfecte pasvorm — 180 x 75 cm, ideaal voor massagetafels
  • Comfortabel - aangenaam fleece
  • Instelbaar - met drie warmteniveaus in een bereik tussen 50 en 55 ° C
  • Veilig - met bescherming tegen oververhitting en overstroom

PRODUCTOMSCHRIJVING

Optimale behandelresultaten met de massage tafelwarmer

De massage tafelwarmer PHY-MTW-1 van physa zorgt voor extra ontspanning tijdens massage-, cosmetische of wellness-toepassingen. Zeker tijdens langere behandelingen of tijdens relax- of rustperiodes is een warme kussentje een prettig en indringend extraatje voor uw klanten. Het verwijdt de bloedvaten en stimuleert de bloedsomloop, verlicht spierpijn en verlicht spanning.

Massage en wellness op het hoogste niveau

De tafelverwarmer voor massagebedden levert snelle, betrouwbare en gelijkmatige warmte dankzij het vermogen van 60 W en de efficiënte verwarmingsdraad met dubbele spiraal. Via een controller regel je de exacte temperatuur in drie standen tot wel 55 ° C. Dit temperatuurbereik is ideaal voor een diep ontspannend en pijnstillend effect, bijvoorbeeld bij rug- en spierpijn, krampen, spanning, reumatische aandoeningen of artritis, maar ook om het welzijn van uw klanten in het algemeen tijdens een behandeling te verhogen.

De zachte massagebedwarmer heeft een aangenaam oppervlak van fleece voor een ontspannen gevoel tijdens het liggen. Met zijn 180 x 75 cm is het verwarmingskussen van de massagetafel ideaal voor alle gangbare modellen van verschillende behandelingen. Het verwarmingskussen is voorzien van oververhitting- en overstroombeveiliging, waardoor de veiligheid tijdens gebruik te allen tijde is gegarandeerd. Verbeter uw dienstverlening op het gebied van health & beauty op een simpele en kostenbesparende manier en kies voor de massagetafel warmtekussen van physa!

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN

Beoordelingen & reviews


3.3

Gebaseerd op 3 reviews

03.01.2023

tarda un poco en calentar, pero calienta bien

30.09.2022

J'en ai acheté 2, aucune des 2 ne fonctionne. Un produit de très mauvaise qualité. A éviter absolument.