In de uitverkoop

Item: EX10040459

|

Model: PHYSA PAU BLACK

Massageroller - halve rol - Zwart

€ 23,99 € 27,99
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • Veelzijdig - kan worden gebruikt als fascia-, nek- of knieroller, als accessoire voor massages, om spanning en pijnlijke spieren te verlichten, voor evenwichtsoefeningen of als steunroller
  • Comfortabel – ergonomische vorm en aangenaam zachte vulling die niet te veel meegeeft
  • Hygiënisch – gemakkelijk schoon te maken dankzij glad en vlekbestendig oppervlak
  • Praktisch – met handvat voor eenvoudig transport
  • Duurzaam – dankzij veerkrachtige materialen en hoogwaardige verwerking

PRODUCTOMSCHRIJVING

Trainen, ontspannen, positioneren: met de massageroller van physa

De massageroller PHYSA PAU BLACK is universeel: hij kan dienen als positionerings-, nek- of knierol, garandeert een comfortabele houding tijdens massages, verlicht efficiënt spanning en pijnlijke spieren of is een ideaal trainingshulpmiddel voor balans- en fascia-oefeningen. Door zijn veelzijdigheid is de foamroller de ideale hulp in massageklinieken, fitnessstudio's, revalidatiecentra of voor oefeningen en ontspanning thuis.

Focus op sport en gezondheid met de massageroller

De universele bruikbaarheid van de halfronde yogaroller wordt gegarandeerd door de stabiele, vormvaste vulling, die zich op een prettige manier aan het lichaam aanpast zonder al te veel toe te geven. Het gladde oppervlak in subtiel Zwart voelt niet alleen prettig aan tijdens het gebruik, maar is ook eenvoudig te reinigen met een zachte doek en een milde reiniger.

De vulling en het hygiënische oppervlak van PVC in combinatie met de zorgvuldige afwerking garanderen een lange levensduur van de massageroller. Een handvat aan één kant van de foamroller zorgt voor gemakkelijk transport. Dankzij deze indrukwekkende eigenschappen is de steunrol een populair apparaat in de professionele gezondheids- en schoonheidssector.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN