In de uitverkoop

Item: EX10040515

|

Model: PHY-5ML-7

Loeplamp - 5 dpt - 610 lm - 4.8 W

€ 59,00 € 75,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • helder - licht met {{lumen}} lumen door 45 LED's en een output van 4.8 W
  • duurzaam - dankzij hoogwaardige materialen en LED's met een lange levensduur
  • professioneel - 5 dpt biedt optimale vergroting (2,25 keer)
  • praktisch - direct klaar voor gebruik dankzij de snel oplichtende LED's en een afdekking ter bescherming tegen stof
  • mobiel - dankzij het lichte gewicht, de lange kabel en de stabiele basis

PRODUCTOMSCHRIJVING

Professionele werkomstandigheden in natuurlijk licht dankzij de loeplamp met 5 dpt

De loeplamp van physa is een krachtige, energiebesparende en duurzame aankoop voor schoonheidssalons, in sieraden of horlogewinkels. De in hoogte verstelbare lamp van physa cosmetics supplies is ook ideaal voor moeilijk handwerk, voor het lezen of het organiseren van de postzegelverzameling in de particuliere sector.

Gezondheid en schoonheid in het juiste licht

Uitstekende resultaten komen voort uit vaardigheid en perfect gereedschap. De loeplamp ondersteunt je met een lichtstroom van 610 lm, een vergroting van 5 en een output van 4.8 W voor al het werk dat van dichtbij moet worden bekeken. Het heldere witte licht met de kleur 6500 K is aangenaam voor de ogen tijdens langdurige activiteiten en vermoeit ze niet. Alle kleuren zien er onvervalst en levensecht uit. Hiervoor zorgt de zeer royale 127 mm diameter van de lens. Dankzij het gebruik van 45 LED's als lichtbronnen is dit model niet alleen direct klaar voor gebruik en dankzij de lage restwarmte bijzonder energiezuinig ook nog eens extreem duurzaam.

Naast de standaard met aan- en uitschakelaar heeft de LED-loeplamp een royale stroomkabel met een lengte van 1.35 m. De LED loeplamp is eenvoudig op te zetten en heeft een optimale hoogte van 41 cm. Na gebruik van het vergrootglas beschermt een hoes de lens tegen stof en vuil zodat deze altijd klaar is voor de volgende taak.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN