In de uitverkoop

Item: EX10040334

|

Model: PHY-HM-3

Anatomiemodel - hand - vier delig - originele grootte - spierdegeneratie

€ 25,99 € 49,99
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • nauwkeurig – zeer gedetailleerd en nauwkeurig 3D-model van een levensgrote menselijke hand (1:1)
  • Demonteerbaar - de huid, de oppervlakkige en de diepe spieren kunnen worden verwijderd
  • Veelzijdig - ideaal als leer-, decoratief of tentoonstellingsobject
  • mobiel – al volledig gemonteerd en direct en overal inzetbaar

PRODUCTOMSCHRIJVING

Nauwkeurig handanatomiemodel op volledige grootte dat spierdegeneratie toont

Het driedimensionale, levensgrote handanatomiemodel PHY-HM-3 van physa biedt alles wat een realistische replica van de menselijke hand nodig heeft: alle spieren, bloedvaten en zenuwen zijn precies gevormd in hun anatomie. Voor een beter begrip van het bewegingsapparaat en het ziektebeeld van spierdegeneratie kunnen de huid, de oppervlakkige en de diepere spieren worden verwijderd. Dankzij de heldere kleurstelling is dit model ideaal voor visualisatie en training in dokterspraktijken, ziekenhuizen, scholen en universiteiten.

De menselijke hand met alle functies in vier delen

De schaal van het handmodel komt 1:1 overeen met het menselijke model. De betrokken elementen zijn gedetailleerd en realistisch vormgegeven. De verwijderbare huid, de oppervlakkige spieren en de onderliggende spieren kunnen op dit model worden onderzocht, evenals ligamenten en bloedvaten. De schaal op ware grootte maakt het mogelijk om belangrijke verbanden en functies van de menselijke hand en pathologische spierdegeneratie duidelijk te verklaren.

Deze modelhand is dan ook bijna onvervangbaar voor elke orthopedische praktijk of dient als optimaal studieobject. Met behulp van dit levensechte 3D-model kunnen belangrijke functies zoals ziekten op een begrijpelijke manier worden uitgelegd. De realistische visualisatie bevordert het begrip en het leerproces, net zoals het driedimensionale model een nauwkeurige analyse van het bewegingsapparaat mogelijk maakt.

De productie van speciale, lichte kunststof maakt een bijzonder realistische vorm mogelijk. Deze hoge mate van realisme maakt de 3D-hand een van de meest nauwkeurige anatomische modellen die op de markt verkrijgbaar zijn. De bijzonder robuuste verwerking van het driedimensionale handmodel onderstreept de kwaliteit van deze constructie. Hij is geplaatst op een stevige basis die extra stabiliteit geeft. Een handmodel van de beste kwaliteit!

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN