Nieuw

Item: EX10062435

|

Model: S-POWER KIT60

Zonnetas - opvouwbaar - 60 W - 2 USB-poorten

€ 169,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • Veelzijdig - dient als noodstroombron voor kamperen, elektronica voor huis en tuin of voor auto's en boten
  • efficiënt - monokristallijne zonnecellen werken met een efficiëntie van 22 %.
  • Compatibel - met de meeste omvormers en, dankzij twee USB-poorten, ideaal voor kleine eindapparaten
  • Compact - het paneel is opvouwbaar en daardoor transporteerbaar en gemakkelijk op te bergen
  • duurzaam - gemaakt van hoogwaardige en weerbestendige materialen

PRODUCTOMSCHRIJVING

Geen stroom? Geen probleem. Met de zonnezak met 22 %.

Houd je van kamperen? Dan voorziet u uw auto, caravan en uw elektrische apparaten van stroom met de zonnetas van MSW. Met het draagbare zonnepaneel kunt u uw accu's betrouwbaar opladen en heeft u altijd een noodstroombron bij de hand. Het paneel is geschikt voor irrigatiesystemen, voertuigen, boten, kamperen en wandelen, maar ook voor elektronica in huis en tuin. Hij kan in tweeën worden gevouwen, waardoor hij gemakkelijk kan worden opgeborgen en vervoerd.

Ideaal voor vakantiehuis, caravan, balkon of camping - uw opvouwbare zonnepaneel van MSW

Het opvouwbare zonnepaneel is bestand tegen weer en wind en zal u jarenlang vergezellen. Hij is compatibel met de meeste omvormers en heeft 2 USB-poorten en een 1.5 m lange stroomkabel. Hiermee kunt u moeiteloos powerbanks, smartphones, tablets en vele andere elektrische apparaten van stroom voorzien tijdens uw reizen. Klap de 2 panelen op om het oppervlak te vergroten voor maximaal 60 W vermogen.

MSW legt bijzondere nadruk op goed vakmanschap en hoogwaardige materialen, zoals ETFE en waterdicht polyesterweefsel. De gebruikte monokristallijne zonnecellen hebben de hoogste elektrische conversiesnelheid en werken betrouwbaar, zelfs bij weinig zonlicht. Ze zijn ook zeer duurzaam. Het draagbare zonnepaneel werkt met een efficiëntie van 22 %. Dankzij het ultrasnelle opladen zijn uw batterijen in een mum van tijd opgeladen en klaar voor gebruik.

TECHNISCHE DETAILS