In de uitverkoop

Item: EX10061245

|

Model: MSW-SPS-13

Wiellager vervangen - set 16 pc's.

€ 65,00 € 75,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • Universeel — geschikt voor het demonteren en monteren van wiellagers en naven op de meeste voertuigen
  • Effectief - bespaart tijd en geld bij het vervangen van wiellagers
  • Duurzaam - gemaakt van robuust staal met antiroestcoating
  • Krachtig - zelfs in en uit het wiellager drukken
  • Mobiel - handig verpakt in een overzichtelijke koffer

PRODUCTOMSCHRIJVING

Professioneel wiellagers trekken en opnieuw monteren

Defecte wiellagers kunnen worden geïdentificeerd door een luid, snel kloppen en moeten, net als elk slijtdeel, worden vervangen. De wiellagerkit van MSW stelt u in staat dit snel en effectief te doen. De professionele garage apparatuur is geschikt voor verschillende maten van wiellagers en naven, waardoor het een must-have in elke automotive workshop!

De volledige wiellagertrekker, klaar om in de koffer te dragen

Het gereedschap voor het verwijderen van wiellagers is het optimale gereedschap voor het professioneel en eenvoudig demonteren en vervolgens opnieuw monteren van een wiellager. De set bevat negen adapters in verschillende maten, drie drukhulzen, een draadspindel en zes draadbouten en een handleiding waarmee u de vervanging effectief kunt uitvoeren. Dit helpt te besparen tijd en geld.

U het wiellager en de naaf direct op het voertuig wijzigen. Het is niet absoluut noodzakelijk om de veerpoten te verwijderen, zodat u het wiellager met de juiste mouwen verwijderen zonder veel voorbereidend werk. Het nieuwe wiellager kan vervolgens met de oude weer in de eerder gereinigde stoel worden gedrukt.

Met het juiste aandrukgereedschap kan de wielnaaf nauwkeurig en met weinig inspanning worden ingetrokken. De hoogwaardige afwerking van de gereedschapscomponenten blijkt hier bijzonder nuttig te zijn. De professionele naaflagerverwijderingsgereedschapset is ontworpen voor dagelijks gebruik en de stalen componenten met roestwerende coating blijken bijzonder duurzaam te zijn. De case helpt u om alle onderdelen van de set bij te houden en binnen handbereik op te slaan.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN