Nieuw

Item: EX10062357

|

Model: MSW-SS300FZ

Vlakschuurmachine - 240 W - 6000 - 12 000 tpm - Zachte grip

€ 55,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • Veelzijdig - voor het schuren van hout, fineer, verf, plamuur, minerale en acryloppervlakken
  • comfortabel – met een ergonomische softgrip
  • schoon – het geïntegreerde stofreservoir maakt schoon werken mogelijk
  • praktisch - elk stuk schuurpapier zit veilig vast met een clip en klittenbandsluiting
  • instelbaar - met praktische controller voor het aanpassen van de snelheid

PRODUCTOMSCHRIJVING

Voor fijn schuren: vlakschuurmachine instelbaar tussen 6000 - 12.000 tpm

Zodat alles soepel verloopt: werk snel en eenvoudig op verschillende oppervlakken met de handige vlakschuurmachine van MSW. De schuurmachine met ergonomisch handvat ligt lekker in de hand en is snel voorzien van schuurpapier. Stel op de praktische controller het juiste toerental in tussen 6.000 en 12.000 tpm voor het betreffende project. Bijzonder hoogtepunt: het afgeschuurde stof komt automatisch in de geïntegreerde stofzak terecht.

Handige slijper voor veeleisende projecten

Of het nu gaat om fineer, hout, verf of plamuur - met de schuurmachine kunt u veel verschillende oppervlakken glad schuren. Ook minerale en acryloppervlakken schuur je snel en eenvoudig met het juiste schuurpapier. Het verwisselen is heel eenvoudig, want dankzij de clip en het klittenband schakel je in enkele seconden naar de juiste korrel. Bovenaan zet je het toestel snel aan en uit.

Dankzij de softgrip ligt de vlakschuurmachine prettig in de hand. De ergonomische handgreep is zo gevormd dat je hem in verschillende posities stevig vast kunt houden. Hierdoor kunt u ook gedurende langere tijd comfortabel malen. Met de multischuurmachine verzekert u zich van uitstekende resultaten bij zowel ruw als fijn werk. Het unieke anti-vibratiesysteem vermindert trillingen en zorgt voor een soepele, continue werking. Het apparaat is beschermd met beschermingsklasse II door dubbele en versterkte isolatie.

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen & reviews