Trustpilot
(2) Reviews
MSW

Spiraalgereedschap-set - MSW-Drills-16.2

€ 31,99
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10060362

|

Model: MSW-DRILLS-16.2

Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 31,99
3+
5%
€ 30,39
5+
10%
€ 28,79
10+
15%
€ 27,19
Belangrijkste kenmerken
  • geschikt voor commerciële en residentiële afvoer- en rioolreiniging
  • bevat telkens een rechte boor, een terughaalboor, een bladboor en een boutboor
  • voor de aansluiting aan spiralen met een diameter van 16 mm
  • eenvoudig te vervangen door een combinatiemechanisme
  • geschikt voor elk apparaat met T-groef koppeling
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Technische details

Standaard koppeling
T-sleuf
Mogelijke buisdiameter [mm]
30 - 100
Diameter bijpassende spiralen [mm]
16
Afmetingen (LxWxH)
14.5 x 3 x 3.5 cm
Gewicht
0.3 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
21 x 5.5 x 5 cm
Verzendgewicht
0.35 kg

Bezorgpakket

  • 1 rechte boor Ø16 mm
  • 1 terughaalboor Ø16 mm
  • 1 boutboor Ø16 mm
  • 1 bladboor Ø16 mm

Productomschrijving

Verstopte buizen en toiletten eenvoudigweg opnieuw vrij maken - met de spiraalgereedschap-set MSW-Drills-16.2 bent u voorbereid op verstoppingen van welke aard dan ook.
Met de spiraalgereedschap-set MSW-Drills-16.2 van MSW maakt u ook sterk verstopte toiletten, rioolbuizen en zelfs kanaalsystemen in een handomdraai weer vrij, ongeacht of u een professionele reinigingsdienst aanbiedt of als u thuis een verstopte buis moet reinigen. De boorkop-set past op onze pijpreinigingsmachines MSW Drain Clean2.3E en 2.3E en MSW Power Drain Clean 2.3E, en gelijkaardige pijpreinigingsmachines met een 16 mm koppeling.
Het vierdelige accessoire-set bestaat uit een rechte boor, een terughaalboor, een kruisbladboorkop en een flexibele boutboor. De boorkoppen hebben een diameter van 16 mm, zijn geschikt voor T-groef koppelingen en voor buizen met een diameter van 30-100 mm. Het duurzame materiaal is speciaal ontworpen voor gebruik in vochtige omgevingen.
De rechte boor is een absoluut standaard-instrument als het gaat om het reinigen van kanaal- of rioolbuizen. Ze wordt voornamelijk gebruikt om de pijpen te onderzoeken en bij verstoppingen, en is bijzonder geschikt voor het doorboren van zachte verstoppingen, veroorzaakt door bijvoorbeeld papier of textiel. Er kunnen ook monsters worden genomen, zodat u kunt beslissen welk bijkomend gereedschap moet worden gebruikt.
De terughaalboorkop is ook van groot belang. Dit is een speciaal gereedschap met vanghaken, dat vooral wordt gebruikt om afgebroken spiraalkoppen, ander gereedschap of textiel uit de buis te halen.
Het apparaat is ook voorzien met een kruisbladboorkop. Deze kan, net als alle andere boorkoppen, eenvoudig en snel door het combinatiemechanisme met de reinigingsspiraal worden verbonden. De vierbladboorkop is bijzonder goed geschikt voor afzettingen van chemische en verharde materialen.
Met de flexibele boutboor kunt u gemakkelijk in nauwe buisbogen bereiken, om daar lichte en zwaardere verstoppingen te doorboren en vervolgens te verwijderen. Dit accessoire-set zorgt ervoor dat uw leidingen weer vrij worden van vuil en verstoppingen. Dit gebeurt op een milieuvriendelijke wijze en zonder het gebruik van chemicaliën.

Beoordelingen en recensies


5.0

Gebaseerd op2 reviews

Sorteer op :

9 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

Speciale gereedschapsset

Uitstekend. goed en goedkoop

Toon de originele review

3 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon Germany

Geweldig, alles is geweldig.

Alles zoals ik had verwacht. Graag weer.

Toon de originele review

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht