Item: EX10060644

|

Model: MSW-AOBELT476-800

Slijpbanden - 760 x 40 mm - Korrelgrootte 800

€ 29,99
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • Geschikt voor buizen en ronde voorwerpen met een diameter van max. 180 mm
  • praktische set met vijf slijpbanden
  • Korrelgrootte 800 voor bijzonder gladde en gelijkmatig afgewerkte oppervlakken
  • flexibel slijpmateriaal met stabiele katoenbasis
  • geschikt voor buisbandslijpmachines van andere merken

PRODUCTOMSCHRIJVING

Slijpbanden - 760 x 40 mm - Korrelgrootte 800

De slijpbanden MSW-AOBELT476-800 met korrelgrootte 800 zijn verpakt in een praktische set van 5 en zijn de perfecte aanvulling op uw buisbandslijpmachine van MSW. Ze zijn geschikt voor professionele metaalbewerking, met name voor het professionele slijpen, reinigen en polijsten van ronde voorwerpen van metaal.

Een hoogwaardige set van 5 aluminiumoxide-slijpbanden voor uw handwerkbehoeften

Elke slijpband is gemaakt van aluminiumoxide, een van de meest gebruikte slijpmiddelen: het is slijtvast, robuust en daarom bijzonder productief in het dagelijks gebruik. Het schuurmateriaal is bovendien voorzien van een stevige katoenbasis. De korrelgrootte 800 zorgt voor een buitengewoon fijn, glad en gelijkmatig slijpresultaat, en ook hier geldt: "Hoe hoger de korrelgrootte, hoe gladder de afwerking".

De slijpband meet 760 x 40 mm en is geschikt voor ronde voorwerpen en buizen met een diameter van max. 180 mm. De banden zijn flexibel hebben een hoge scheurweerstand en kunnen snel en eenvoudig worden uitgewisseld.

De praktische verpakking van 5 stuks is niet alleen geschikt voor apparaten van het merk MSW, maar kan ook worden gebruikt voor passende Metabo- en Flex-slijpmachines of andere gereedschapswerktuigen verkrijgbaar in de handel, op voorwaarde dat ze voldoen aan de bovenstaande afmetingen. Slijpbanden gemaakt van andere materialen met andere korrelgroottes en verschillende maten, zijn eveneens verkrijgbaar in onze shop.

TECHNISCHE DETAILS