Nieuw

Item: EX10062405

|

Model: MSW-POWER 600A

Powerstation incl. zonnepaneel - 4 x USB - snel opladen 18 W - 1 x USB C - 5 x DC - AC 100 - 240 V, 200/300 W

€ 639,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • compatibel - 4 USB-poorten, 1 USB-C-poort, 5 DC- en 1 AC-poorten
  • krachtig - hoogwaardige lithium-ion-accu met een capaciteit van 220 Wh wordt via een netadapter of zonnecellen (niet meegeleverd) opgeladen.
  • praktisch – inclusief opvouwbaar zonnepaneel voor voordelig en mobiel opladen van de accu
  • veilig - biedt bescherming tegen kortsluiting, te hoge stroom of spanning, overbelasting, oververhitting en onderspanning
  • duidelijk – LCD-display geeft een overzicht van de USB-, DC- en AC-uitgangen, de DC-ingang en het batterijniveau

PRODUCTOMSCHRIJVING

Het flexibele krachtstation met zonnepaneel en USB-, USB-C-, DC- en AC-aansluitingen

Welk elektrisch apparaat heb je? De energiecentrale van MSW heeft de juiste aansluiting om hem op te laden. Of het nu gaat om USB, USB-C, DC of AC, de krachtpatser voorziet uw apparaat betrouwbaar van gelijkstroom of wisselstroom via elke aansluiting. Of het nu gaat om kamperen of als noodstroom, u kunt de krachtige accu flexibel als stroombron gebruiken. Gebruik het meegeleverde zonnepaneel om op te laden waar je ook bent. En als het donker is, gebruik je de geïntegreerde led-zaklamp op het krachtstation als lichtbron of zaklamp.

Voor onderweg: de draagbare krachtcentrale van MSW

Met het krachtstation zijn je elektronische apparaten altijd optimaal verbonden. Je gebruikt drie USB-poorten om je apparaten normaal op te laden, één USB-poort biedt je een snellaadfunctie met 5 - 9 V en maximaal 18 W. Een krachtige USB-C-poort met 5 of 9 V is ook beschikbaar. Of gebruik de vijf 3,5 mm DC-connectoren, die maximaal 15 A leveren bij een spanning van 9 - 12,6 V. Maar je kunt ook overal ter wereld gebruik maken van de AC-aansluiting met een spanning van 110 - 240 V en een vermogen van 200/300 W.

De hoogwaardige lithium-ion-accu met een capaciteit van 222 Wh in de power pack voorziet u van de stroom die u nodig heeft voor uw apparaten. Je laadt hem op via een AC-adapter of gebruikt het zonnepaneel om de batterij weer op 100% te laten presteren. Via het LCD-display kunt u op elk moment de laadstatus en het laadvermogen van de uitgangen opvragen en alle parameters instellen. Het zonnepaneel bestaat uit 4 delen die je ingeklapt gemakkelijk vervoert. Elk biedt 30 W (18 V /1,67 A) stroom en je sluit ze aan via 3 USB-uitgangen (2 x 5 V, 3 A; 1 x Quick Charge 12 V, 2 A) of een DC-uitgang ( 18 V / 5 A ) met de krachtcentrale of andere apparaten.

De gebruikte lithium-ionaccu is onderhoudsvrij, veilig en milieuvriendelijk. Het gebruik van de draagbare krachtcentrale wordt nog veiliger gemaakt door het slimme beheer van over- en onderbelasting, dat het apparaat beschermt tegen kortsluiting, overstroom en onderstroom, overspanning en onderspanning en tegen overbelasting en oververhitting.

TECHNISCHE DETAILS