Trustpilot
(1) Review

Polystyreensnijder - 200 W - tot 600 ° C

€ 119,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10061600

|

Model: MSW-STC-200

Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 119,00
3+
5%
€ 113,05
5+
10%
€ 107,10
10+
15%
€ 101,15
Belangrijkste kenmerken
  • Nauwkeurig - snijdt zuiver door isolatieplaten en panelen van polystyreen tot een dikte van 200 mm
  • Snel - traploze temperatuurregeling tot tot 600 ° C via bedieningsknop
  • Handig - compacte constructie en 3 m lange kabel zorgen voor maximale bewegingsvrijheid
  • Effectief - gehard mes en snelle meswissel
  • Veelzijdig - gladde sneden in isolatiematerialen zoals geëxpandeerd polystyreen (EPS), geëxtrudeerd polystyreen (XPS), enz.
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

Gladde sneden met de piepschuimsnijder van MSW

De piepschuimsnijder MSW-STC-200 van MSW is ideaal voor gebruik bij het snijden van gebouwisolatie, voor gedetailleerd werk zoals het maken van kabel- of leidinguitsnijdingen, fijne sneden bij het maken van modellen en meer. Het krachtige professionele gereedschap kan zowel voor commercieel als professioneel gebruik worden gebruikt en overtuigt door betrouwbaar en veilig gebruik, hoogwaardige resultaten en uitzonderlijk werkcomfort.

Het handige schuimsnijgereedschap met tot wel tot 600 ° C

Dankzij hoge temperaturen tot tot 600 ° C, traploos instelbaar via een draaiknop, glijdt de polystyreensnijder moeiteloos en met weinig weerstand door isolatiematerialen zoals geëxpandeerd polystyreen (EPS) of geëxtrudeerd polystyreen (XPS) . Magazijnen profiteren ook van de eigenschappen van de MSW-STC-200, aangezien polystyreenplaten kunnen worden gesneden of geprofileerd om goederen nauwkeurig en veilig in dozen te passen.
Styrocutters smelten het materiaal op het grensvlak en creëren zo een exacte snede door het materiaal. Vlak voor het snijden wordt het mes opgewarmd tot de gewenste temperatuur. Daardoor glijdt het moeiteloos door polystyreen en laat het tegelijkertijd absoluut schone snijranden achter. De maximale snijtemperatuur van de MSW-STC-200 is 600 ° C, wat zorgt voor een snelle opwarming binnen enkele seconden.
De ergonomische handgreep met één hand en de royale kabellengte (3 m) maken bijzonder flexibel werken mogelijk. Bovendien is het professionele gereedschap uit de sector van knutselspullen extreem compact, lichtgewicht en robuust. Het meegeleverde lemmet is speciaal gehard en kan eenvoudig worden vervangen met een inbussleutel.
Naast de polystyreensnijder MSW-STC-200 ontvangt u ook een uitgebreid assortiment accessoires: een recht mes (215 mm), een borstel om schoon te maken en een inbussleutel om het mes snel te verwisselen. Alle componenten kunnen eenvoudig worden opgeborgen en vervoerd in de meegeleverde koffer.

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen en recensies


5.0

Gebaseerd op 1 review

Sorteer op :

2 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo United Kingdom

Niet geschikt voor de baan!

Ik heb dit gekocht om 150 mm isolatiepolystyreen te snijden. Helaas kromde het mes tijdens het gebruik slechts 5 minuten, waarna het moest worden schoongemaakt, wat eeuwen duurde. Dacht dat het mes een stuk dikker zou zijn dan het was, dus kan het niet gebruiken voor het beoogde werk. Dit is alleen goed voor lichte modelleringsprojecten.

Antwoord van

Bedankt voor uw feedback, wij werken voortdurend aan het verbeteren van onze producten en service.
Toon de originele review

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht