Trustpilot
(2) Reviews

Piepschuimsnijder - 250 W - tot 600 ° C

€ 129,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10061601

|

Model: MSW-STC-250

Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 129,00
3+
5%
€ 122,55
5+
10%
€ 116,10
10+
15%
€ 109,65
Belangrijkste kenmerken
  • nauwkeurig - zuiver snijden van isolatiepanelen gemaakt van piepschuim tot een dikte van 250 mm
  • snel - traploze temperatuurinstelling met de draaiknop tot tot 600 ° C
  • Handig - compacte constructie en 3 m lange kabel bieden maximale bewegingsvrijheid
  • effectief - gehard mes en snelle meswissel
  • veelzijdig - gladde sneden in isolatiematerialen zoals geëxpandeerd polystyreen (EPS), geëxtrudeerd polystyreen (XPS), enz.
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

Soepele bezuinigingen met de Piepschuimsnijder van MSW

De Piepschuimsnijder MSW-STC-250 van MSW is ideaal voor gebruik bij het zagen van gebouwisolatie, voor detailwerk zoals het voorbereiden van kabel- of buisuitsparingen, fijne sneden in modelbouw en nog veel meer. Het krachtige professionele apparaat kan zowel voor commercieel als industrieel gebruik worden gebruikt en overtuigt door zijn betrouwbare en veilige bediening, hoogwaardige resultaten en uitzonderlijk werkcomfort.

De handige Piepschuimsnijder met tot 600 ° C

Dankzij de hoge temperaturen tot 600 ° C, die continu kan worden aangepast met een draaiknop, glijdt de Piepschuimsnijder moeiteloos en met weinig weerstand door isolatiematerialen zoals geëxpandeerd polystyreen (EPS) of geëxtrudeerd polystyreen (XPS) . Magazijnen profiteren ook van de eigenschappen van de MSW-STC-250, aangezien piepschuimplaten kunnen worden gesneden of geprofileerd zodat goederen nauwkeurig en veilig in kartonnen dozen kunnen worden geplaatst
Styro-snijders smelten het materiaal op het grensvlak en creëren zo een exacte snede door het materiaal. Het mes wordt vlak voordat het snijproces begint tot de gewenste snijtemperatuur verwarmd, zodat het moeiteloos door het piepschuim glijdt en absoluut zuivere snijranden achterlaat. De maximale snijtemperatuur van de MSW-STC-250 is 600 ° C, waarbij de krachtige transformator ervoor zorgt dat deze binnen enkele seconden snel opwarmt.
De ergonomische handgreep met één hand en de royale kabellengte (3 m) maken bijzonder flexibel werken mogelijk. Daarnaast is het professionele toestel uit de handel extreem compact, lichtgewicht en robuust. Het bijgeleverde lemmet is extra gehard en is eenvoudig te verwisselen met een inbussleutel.
Naast de piepschuimsnijder MSW-STC-250 krijg je ook een uitgebreid assortiment accessoires: 1 recht mesje (265 mm), een borstel om schoon te maken en een inbussleutel voor het snel wisselen van mesjes. Alle componenten kunnen zorgvuldig worden opgeborgen in de stevige koffer en probleemloos worden vervoerd.

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen en recensies


5.0

Gebaseerd op2 reviews

Sorteer op :

vorig jaar Gepubliceerd op Expondo Portugal

Erg goed

Warmt snel op, snijdt goed

Toon de originele review

2 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo Switzerland

Piepschuim snijder

Helaas niet helemaal de kwaliteit die ik had verwacht! Bij het snijden van dikker materiaal en de hitte zorgt ervoor dat het mes buigt!

Antwoord van

Bedankt voor je mening. Wij zijn voortdurend bezig om onze producten en onze service te verbeteren.
Toon de originele review

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht