Item: EX10061873

|

Model: MSW-PRO-A 10-2

Persluchtslanghaspel - 10 + 2 m - 8 bar

€ 59,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • Comfortabele werkverlichting - automatische slanghaspel met 10 + 2 m
  • praktisch - ongecompliceerd opbergen van de slang dankzij de automatische oprolautomaat
  • eenvoudig - 2 tot 3 vergrendelingsposities per meter voor comfortabel en nauwkeurig afrollen
  • veilige - beschermde opslag van de slang in een gesloten kunststof behuizing
  • Montage - inclusief accessoires voor montage aan wand of plafond

PRODUCTOMSCHRIJVING

Automatisch Persluchtslanghaspel met lange slang voor montage aan wand of plafond

Met de automatische Persluchtslanghaspel verlengt u de afstand tot 10 + 2 m tussen de bron van de persluchttoevoer, bijvoorbeeld een compressor, en het ontvangende apparaat. Of je nu aan het klussen bent in huis, in de tuin of in de werkplaats, elke klusser en doe-het-zelver vindt met de knutselspullen van MSW het juiste gereedschap.

Gedraaide persluchtslangen en vervelend oprollen was verleden tijd, voortaan zorgt het automatisch oprollen van de Persluchtslanghaspel voor orde. Door de slimme constructie wordt de slang bij het intrekken in lagen opgerold. Bij het afrollen van de persluchtslang grijpt de trommel twee tot drie keer per meter, zodat u eenvoudig de gewenste slanglengte kunt afrollen.

De beugel van de Persluchtslanghaspel is ook zeer eenvoudig te monteren aan een plafond of wand. De benodigde montageaccessoires zijn bij de levering inbegrepen. Ook de trommel draagt bij aan de arbeidsveiligheid: de 10 + 2 m lange persluchtslang is veilig opgeborgen in de gesloten kunststof behuizing en beschermd tegen slijtage.

Slanghaspel perslucht voor tal van tools

De slang is gemaakt van resistent Kunststof (PVC) en kan tot 8 bar weerstaan. De Luchtslanghaspel kan zonder problemen worden gebruikt, zelfs bij extreme temperaturen van -5 - 45 ° C. De 1/4" luchtaansluiting is geschikt voor de meeste gangbare persluchtgereedschappen.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN