Perslucht ratelsleutel

Fabrikant: MSW | Artikelnummer: EX10060423 | Model: MSW-ARW3/8

Perslucht ratelsleutel
Perslucht ratelsleutel
Perslucht ratelsleutel
Perslucht ratelsleutel
Perslucht ratelsleutel
360° foto
Klik om de galerij te openen
In plaats van 39,99 € U bespaart 11,00 € 28,99 € In plaats van 39,99 €

Prijzen incl. btw

 • Gratis verzending binnen Nederland

  ?

  Dit artikel is momenteel niet beschikbaar!

 • 30 dagen retour-service*

  ?
 • 3 jaar garantie

Product hoogtepunten

 • inclusief automatische mini-olieverdeler
 • Draaimoment: 85 Newtonmeter
 • 4 niveaus toerentalregelaar
 • 180 toeren per minuut
 • 360° verstelbare uitlaatafleider

Er wordt bij de ratelschroevendraaier een automatische mini-olieverdeler met een apart oliereservoir voor het opslaan van het smeermiddel geleverd. De mini-olieverdeler kan via de schroefdraad in een paar eenvoudige stappen op het apparaat zelf worden bevestigd en zorgt automatisch voor het geschikte olieproces, zodat de pneumatische ratelschroevendraaier permanent intact blijft en gedurende lange tijd optimale prestaties kan leveren.

Toon meer Laat minder zien

De pneumatische ratelschroevendraaier biedt een bijzonder effectief draaimoment van 85 Newtonmeter aan rotatiekracht en is daarom buitengewoon krachtig. Zelfs complexe en extreem stevige schroefverbindingen kunnen snel en effectief worden los- of vastgedraaid met behulp van deze ratelschroevendraaier. De pneumatische schroevendraaier kan met name worden gebruikt waar manuele krachten of gereedschappen niet voldoende zijn.

Toon meer Laat minder zien

Aan de achterkant van de ratelschroevendraaier bevindt zich een instelbare regelaar, waarmee de rotatiesnelheid en bijgevolg ook het luchtverbruik van het apparaat in 4 stappen kan worden geregeld. Daardoor kan het apparaat ook op een zuinige manier worden gebruikt op voor speciale werkstappen. De positionering van de regelaar zorgt er ook voor dat de snelheid niet per ongeluk kan worden gewijzigd tijdens het werkproces.

Toon meer Laat minder zien

De ratelsleutel kan een snelheid van 180 toeren per minuut bereiken en garandeert daardoor bijzonder snel en effectief werk. Daarnaast wordt het apparaat gekenmerkt door een bijzonder laag persluchtverbruik van slechts 113 liter per minuut, waardoor zowel de vereiste bronnen als de resulterende bedrijfskosten worden verminderd.

Toon meer Laat minder zien

Met behulp van de geïntegreerde uitblaasafleider wordt overtollige perslucht naar buiten geleid, waarbij de afleider tot 360 graden kan worden versteld. Dit heeft enerzijds het voordeel dat de afgevoerde lucht van het werkoppervlak kan worden weggehouden en anderzijds dat de luchtafvoer de gebruiker niet hindert of verwondt. De ratelschroevendraaier is dus een apparaat met een hoge veiligheidsnorm.

Toon meer Laat minder zien

De hendel van de pneumatische ratelschroevendraaier is voorzien van een rubberen omhulsel en biedt daarmee een bijzonder veilige handhaving. Zelfs met natte handen blijft u veilig op het rubberen antislip-oppervlak en kan het apparaat zelf op zijn plaats worden gehouden. De professionele ratelschroevendraaier brengt op die manier het risico op letsel tot een minimum.

Toon meer Laat minder zien

Ook praktisch: De pneumatische ratelschroevendraaier is uitgerust met een speciale schakelaar op het kopgedeelte, waarmee het links of rechts draaien van het apparaat kan worden ingesteld. Met dit gereedschap kunnen dus verschillende schroeven worden vastgeschroefd en losgemaakt. De ratelschroevendraaier kan op deze manier multifunctioneel en flexibel worden aangepast aan individuele vereisten.

Toon meer Laat minder zien

Over het algemeen maakt de pneumatische ratelschroevendraaier indruk met zijn robuuste en handige constructie: Met zijn hoogwaardige materialen, zijn compacte afmetingen van slechts 5,1 x 4,8 x 31 cm en zijn lage gewicht van slechts 1,25 kg, is de perslucht ratelsleutel MSW-ARW3/8 van MSW is altijd en gegarandeerd eenvoudig in gebruik. Werk vanaf nu moeiteloos en effectief!

Toon meer Laat minder zien

 • inclusief automatische oliefunctie voor snel onderhoud
 • hoger draaimoment van 85 Newtonmeter
 • instelbare snelheidsregelaar met 4 niveaus
 • krachtige 180 toeren per minuut
 • 360 graden verstelbare uitlaatafleider

Perslucht ratelsleutel

De perslucht ratelsleutel MSW-ARW3/8 is een professioneel hulpmiddel voor het vastdraaien of losdraaien van schroefverbindingen en kan met name worden gebruikt bij herstelwerken aan voertuigen. Het krachtige apparaat biedt een hoog draaimoment en garandeert zo snel en effectief werk. Of u nu doe-het-zelver of professional bent, de elektrische gereedschappen, boren en schroeven van MSW zijn een aanwinst in elke garage.

Model
MSW-ARW3/8
Artikelstaat
Nieuw
Toerental max.
180 t/min
Vierkantaandrijving
3/8 "
Bedrijfsdruk max.
6,3 bar
Luchtverbruik
113 l/min
Aansluiting luchtinvoer
1/4 "
Draaimoment max.
85 Nm
Geluidsvermogenniveau
98 dB (A) onzekerheid K = 3 dB (A)
Geluidsdrukniveau SPL
87 dB (A) onzekerheid K = 3 dB (A)
Trillingsemissiewaarde
4,35 m/s2 onzekerheid K = 1,5 m/s2
Afmetingen (LxBxH)
5,50 x 5,00 x 27,60 cm
Gewicht
1,20 kg
Verpakkingsafmeting (LxBxH)
34,00 x 7,00 x 6,00 cm
Verzendgewicht
1,50 kg
Handleiding
Leveromvang
 • Pneumatische ratelschroevendraaier MSW-ARW3/8
 • Snelle verbinding
 • Perslucht-olieverdeler
 • Olievaatje
 • Gebruiksaanwijzing

Wees de eerste om dit product te beoordelenLaat een beoordeling achter (5 sterren is het hoogst, 1 is het laagst)
Klik op de link die naar uw e-mailadres is gestuurd en bevestig uw mening! Na verificatie wordt het gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

expondo expert

Nog niet zeker?

Onze experts staan klaar om u te helpen!
020 3690 780
ma - vr 09:00 - 17:00