Trustpilot
Geen Reviews Wees de eerste om dit product te beoordelen

Omvormer - MPPT - Off-Grid - 8 kW - 88% efficiëntie

€ 979,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10062614

|

Model: S-POWER MPPT 8000

Prijs inclusief 21% btw.

Klaar voor verzending!

Levering ca. dinsdag 23 juli
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 979,00
3+
5%
€ 930,05
5+
10%
€ 881,10
10+
15%
€ 832,15
Belangrijkste kenmerken
  • Onafhankelijk - voorzie je elektrische apparaten thuis, in de werkplaats of op kantoor van stroom met de omvormer, die de gelijkstroom van je fotovoltaïsche systeem omzet in 230 V wisselstroom.
  • Effectief - de omvormer voor zonne-energie met MPPT-technologie maximaliseert de opbrengst van elk paneel en verbetert de efficiëntie van je zonne-energiesysteem.
  • geoptimaliseerd - met het slimme drietraps laadmanagementsysteem regelt de omvormer het laadproces bij een maximale laadstroom van 90 A
  • Zuinig - dankzij de energiebesparende modus van de PV-omvormer gaat er nauwelijks opgewekte energie verloren en wordt deze dus maximaal benut.
  • veilig - de omvormer voor je fotovoltaïsche systeem maakt indruk met uitgebreide beveiligingsfuncties zoals overladen, te ver ontladen, kortsluiting, overbelasting en oververhitting
  • Overzichtelijk - controleer alle waarden van de 8 kW omvormer via het overzichtelijke LC-display
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

De onafhankelijke omvormer voor je zonne-energiesysteem

Met de off-grid omvormer kun je je stroomvoorziening onafhankelijk van het elektriciteitsnet organiseren. Het zet de gelijkstroom van je fotovoltaïsche systeem betrouwbaar en effectief om in wisselstroom voor alle 230 V elektrische apparaten in je huis, werkplaats, kantoor of vakantiehuis. Of sla de opgewekte elektriciteit op in een batterij en gebruik deze later gewoon. Met een rendement tot 88% haal je het maximale uit je PV-systeem!

De omvormer voor zonne-energie voor een effectieve stroomvoorziening en optimaal opgeladen accu's

Met een DC ingangsspanning van 48 V en een AC uitgangsspanning van 230 V en 50/60 Hz maakt de omvormer voor zonne-energie indruk met een nominaal vermogen van 8000 W om talloze elektrische apparaten van stroom te voorzien, van koelkasten tot boormachines. De MPPT-functie haalt het maximale uit je zonnesysteem en zet de elektriciteit effectief om. Je kunt alle waarden controleren op het heldere LC-display of via de app op je smartphone. De PV-omvormer is niet alleen krachtig, maar ook veilig dankzij de uitgebreide beveiligingsfuncties tegen overbelasting, Overontlading, kortsluiting, overbelasting en oververhitting.

Wil je je elektriciteit later gebruiken? Gebruik de omvormer dan als oplader voor acht verschillende soorten batterijen (batterij niet inbegrepen). Het drietraps, intelligente laadsysteem biedt de beste laadeigenschappen met een maximale laadstroom van 90 A, die je naar wens kunt instellen van 0 - 100 %. Het verlengt ook de levensduur van de batterij en zorgt voor maximale energieopwekking. Als het zonnesysteem op piekmomenten meer elektriciteit genereert of het verbruik toeneemt, kan de PV-omvormer drie keer het nominale vermogen aan. Als er minder energie wordt opgewekt of verbruikt, zorgt de energiebesparingsmodus voor een effectieve werking met weinig verlies.

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen en recensies


Sorteer op :

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht