Trustpilot
(3) Reviews

Omkeerbare trilplaat - 62 x 40 cm - 25 kN

€ 1.149,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10062336

|

Model: MSW-FPLAT35 WMAX

Laagsteprijs garantie
Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 1.149,00
3+
5%
€ 1.091,55
5+
10%
€ 1.034,10
10+
15%
€ 976,65
Belangrijkste kenmerken
  • Snel - een motor met 6.5 HP beweegt de trilmachine met een snelheid tot 22 m/min
  • Flexibel - de omkeerbare trilplaat werkt vooruit en achteruit
  • Effectief - met een kracht van 25 kN brengt de trilplaat tot 5040 trillingen/min over op de 62 x 40 cm basisplaat.
  • Krachtig - compacteer de meeste bodems tot een diepte van 35 cm
  • Professioneel - dankzij versterkte, zelfreinigende bodemplaat, olieafvoerslang, gesloten V-riembeveiliging, zelfinstellende centrifugaalkoppeling, stabiel beschermframe, eenvoudige bediening en traploze bediening.
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

Moeiteloos verdichten met de omkeerbare trilplaat van MSW

Perfect voor commerciële bouwplaatsen, voor verhuur of voor doe-het-zelvers en huizenbouwers: met de omkeerbare trilplaat van MSW kunt u moeiteloos losse grond verdichten, kleinere oppervlakken voorbeeldig asfalteren en perfect bestraten. Met 6.5} PK en een plaatgrootte van 25000 cm is de voor- en achteruit lopende trilplaat ideaal voor kleine oppervlakken in de tuin- en landschapsbouw. De eenvoudige bediening is intuïtief via de traploze regeling.

Bouwmachines voor professionals: De trilplaat voor iedere stenen legger

De trilplaat met de 6.5 pk viertaktmotor werkt met een centrifugaalkracht van 25 kN en 5040 trillingen/min. Dit betekent dat u de ondergrond niet alleen betrouwbaar verdicht tot een diepte van 35 cm, maar ook uiterst snel: met maximaal 22 m/min is de hele operatie uiterst efficiënt. De kleine trilplaat heeft een afmeting van 62 x 40 cm en is daardoor bijzonder wendbaar en beheerst zelfs moeilijk toegankelijke of bijzonder smalle gebieden.

De kleine trilplaat is zeer eenvoudig te besturen en moeiteloos te bedienen - wat het apparaat ook ideaal maakt voor gebruik door ambitieuze doe-het-zelvers. Een versterkte, zelfreinigende en uitgebalanceerde bodemplaat, de olieafvoerslang, een gesloten V-snaarbeveiliging, de zelfinstellende centrifugaalkoppeling en het traploze regelsysteem zorgen voor efficiënt en doelgericht werken. Het sterke frame minimaliseert de trillingen die op de handgreep worden overgebracht en zorgt samen met de twee wielen voor een comfortabele en gecontroleerde geleiding van de trilplaat.

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen en recensies


5.0

Gebaseerd op3 reviews

Sorteer op :

8 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Poland

krachtige compactor

Een zeer goed aangeschafte compactor. De volgende dag geleverd, goed beschermd in een houten kist. Volledige tevredenheid met de aankoop.

Toon de originele review

11 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

De trilstamper is echt handig! Ik gebruikte het om de grond te verdichten en het gaf geweldige resultaten. Het is ook gemakkelijk te gebruiken en heeft mij veel tijd bespaard in mijn werk. Als iemand een betrouwbare stamper zoekt, kan ik hem zeker aanbevelen! 💪

Toon de originele review

11 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

Super!

De trilplaat heeft een goede verdichting en bereikt met de dunne rubberen mat zelfs een hoge verdichtingskracht op de stoep. Apparaat is echt geweldig

Toon de originele review

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht