Trustpilot
(10) Reviews

Offroad-kabellier - 4.310 kg - 9.500 lbs - incl. katrol

€ 459,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10060663

|

Model: PROPULLATOR 9500-A

Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 459,00
3+
5%
€ 436,05
5+
10%
€ 413,10
10+
15%
€ 390,15
Belangrijkste kenmerken
  • Trekkracht tot 4.310 kg / 9.500 lbs
  • Drietraps planetaire overbrenging met een overbrengingsverhouding van 265: 1
  • Inclusief kabelafstandsbediening voor bevestiging aan het stuur van de auto en radiografische afstandsbediening
  • Geleverde katrol met een maximale belasting van 8 ton voor het verdubbelen van de trekkracht en het omkeren van de trekrichting
  • 28 m massieve stalen kabel
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

Offroad-kabellier - 4.310 kg - 9.500 lbs - incl. katrol

De offroad-kabellier PROPULLATOR 9500-A van MSW is een handige elektrische offroad-kabellier, die met name geschikt is voor gebruik op ruw terrein. Met een maximale treklast van 4.310 kg/9.500 lbs is deze ontworpen om zware lasten op te tillen. De krachtige 5,5 pk- motor, het drietraps-planeetwielmechanisme, de 28 meter lange staalkabel en de bijkomende katrol, zorgen ervoor dat de kabellier universeel inzetbaar is. Hier hebt u de perfecte uitrusting om voertuigen te trekken op grove terreinen of bij andere offroad-activiteiten. Breid uw gereedschapsassortiment nu uit met de professionele kabellier van MSW!
Met de elektrische kabellier kunt u voertuigen uit onbegaanbaar terrein wegslepen. De krachtige 5,5 pk-motor, evenals de 28 meter lange staalkabel spelen hierbij een beslissende rol. De trekkracht van 4310 kg/9.500 lbs lbs onderscheidt dit apparaat van andere systemen. De kabellier kan op quads, ATV's, opleggers of terreinvoertuigen worden gemonteerd, thuis worden gebruikt of in de bosbouw.
De 4000 watt-motor is een seriemotor (series wound). Dit heeft tot gevolg dat de motor een relatief hoog aanloopmoment heeft, wat bijzonder voordelig is voor elektrische tractie- en kraantoepassingen. Een ander kenmerk van de kabelliermotor is de periodieke duty cycle: de motor wordt op intervalbasis gebruikt, zodat bij onderbrekingen de maximumtemperatuur niet wordt bereikt en de motor beschermd wordt tegen oververhitting.
De trekkracht van de kabellier komt voort uit het drietraps-planeetwielmechanisme met een overbrengingsverhouding van 265:1. Naast de aanvoer- en terugvoerfunctie, heeft de transmissie ook een handmatige koppeling voor het snel afrollen van de kabel. Een automatische rem zorgt voor een veilige bevestiging van de lading wanneer het trekproces of de stroomtoevoer wordt onderbroken.
De massieve kabel, die niet gevoelig is voor torsen, is gemaakt van gegalvaniseerd staal en is bijzonder slijtvast. De kabel heeft een diameter van 9,5 mm. De lastladingen worden eraan vastgemaakt en vervolgens met een hefsnelheid van 7,8 m/min (stationair draaien) getransporteerd. Deze hoge snelheid wordt gegarandeerd dankzij de krachtige motor en de trommelgrootte van de kabellier.
Er wordt een vier-weg-rollenvenster meegeleverd, dat wrijving vermindert en de kabel beschermt tegen slijtage. Het garandeert een perfecte werking dankzij de multi-directionele rollen. Een bevestigingshaak van gehard staal met veiligheidsslot kan eenvoudig aan het uiteinde van de kabel worden aangebracht. Bovendien zijn een montageplaat en twee bevestigingsklemmen voorzien voor de praktische bevestiging aan terreinwagens of andere voertuigen.
De katrol is bij de levering inbegrepen! Met een lastcapaciteit van maximaal acht ton kan de trekkracht van de kabellier worden vermenigvuldigd of de omkering van de trekrichting worden bereikt. Beide toepassingen zijn uitermate nuttig bij het bergen van voertuigen op ruw terrein.
De offroad-kabellier kan eenvoudig op afstand worden bediend via twee afstandsbedieningen. Een met netsnoer bestuurbare afstandsbediening en een afstandsbediening met radiogolven worden meegeleverd. Deze maakt de soepele werking vanaf een afstand van maximaal 30 m mogelijk, zodat u zelf op veilige afstand kunt werken met de kabellier PROPULLATOR 9500-A.
Vanwege de heavy duty constructie is de kabellier met zijn stevige staalbehuizing zowel duurzaam als licht in gewicht. Vanwege het lage gewicht en het compacte formaat is de offroad-kabellier perfect voor gebruik op kleine quads en voertuigen. De kabellier is ook bestand tegen vuil en alle weersomstandigheden.

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen en recensies


4.9

Gebaseerd op10 reviews

Sorteer op :

5 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo France

Compleet product van goede kwaliteit

Goed compleet product. Goede kwaliteit Alleen de stroomkabels zijn wat beperkt in lengte en zouden baat hebben bij 50 cm meer…

Toon de originele review

5 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Finland

Er is geen opmerking geplaatst.

Toon de originele review

5 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Romania

Uitstekend product

Correctheid, snelheid, in één woord, goede producten en goede mensen!!!!!

Toon de originele review

5 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Sweden

Goede prijs

Gisteren geïnstalleerd, nog niet geprobeerd in "scherpe modus". Voelt toch stabiel aan. Goede prijs voor het inbegrepen!

Toon de originele review

6 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

Solide en sterk

Zoals beschreven, snelle levering, de lier is technisch zeer goed uitgerust, stil en veilig in gebruik. Voldoet perfect aan mijn eisen!! Gemonteerd op een aanhanger trekt hij nu alle zware goederen snel en gemakkelijk.

Toon de originele review

7 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Sweden

4310 kg Vinschen

Nog niet geprobeerd, maar het lijkt te zijn zoals het zou moeten zijn, ik hoop dat het nu goed stand houdt en veel kracht heeft

Toon de originele review

7 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Slovakia

aanbeveling

Eenvoudige montage. De bedrading van de draden van de besturingseenheid en de contacten op de motor zijn volgens de kleuren - er is geen gespecialiseerde werkplaats voor nodig. Het op- en afrollen gaat rustig en zonder problemen. Tevredenheid van alle kanten.

Toon de originele review

8 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Norway

De lier werd geleverd zoals afgesproken en met alle bestelde onderdelen. Zeer goed met extra blok en draadloze afstandsbediening. Het zou goed zijn om een aanbeveling te weten over de grootte van de benodigde batterij voor het bedienen van de lier.

Toon de originele review

vorig jaar Gepubliceerd op Expondo Switzerland

Er is geen opmerking geplaatst.

Toon de originele review

5 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo France

Ik heb hem snel ontvangen, maar ik heb hem nog niet op de vrachtwagen gemonteerd.

Toon de originele review

Veelgestelde vragen

Zijn er andere offroad-kabellieren verkrijgbaar in het expondo-assortiment?

Ja, alle andere elektrische kabellieren kunt u vinden in de categorie Gereedschap - Kabellieren.

Kan ik de kabellier ook voor andere toepassing gebruiken, dus niet alleen voor het bergen van voertuigen?

Natuurlijk! De kabellier kan bv. ook worden gebruikt in bosbouw bij het vellen van bomen. Het is belangrijk om de juiste veiligheidsmaatregelen in acht te nemen en de maximale trekkracht niet te overschrijden.

Wordt een katrol bij de elektrische kabellier meegeleverd?

Ja, de offroad-kabellier wordt samen met een katrol met een maximale lastcapaciteit van 8 ton geleverd.

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht