Trustpilot
(2) Reviews

Nylon-slijprol - Korrelgrootte 80

€ 22,99
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10060636

|

Model: MSW-WHEELS-80A

Prijs inclusief 21% btw.

Klaar voor verzending!

Levering ca. maandag 22 juli
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 22,99
3+
5%
€ 21,84
5+
10%
€ 20,69
10+
15%
€ 19,54
Belangrijkste kenmerken
  • ideaal om grote oppervlakken van metaal of hout gelijktijdig te bewerken
  • lage ontwikkeling van warmte en geluid dankzij nylon-inzetstuk
  • geschikt voor een verscheidenheid aan oppervlakteafwerkingen
  • Polijsten met hoogglans dankzij elastisch nylon-stof met korrelgrootte 80
  • dicht op elkaar verpakte nylon-lagen zorgen voor meer materiaalverwijdering
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

Nylon-slijprol - Korrelgrootte 80

De nylon-slijprol MSW-WHEELS-80A van MSW is een krachtig opzetstuk voor satineermachines en ideaal voor het bewerken van grote oppervlakken. De slijprol is geschikt voor het bewerken van metaal- en houtoppervlakken. De rol is gemaakt van nylon, dat met name geschikt is voor houten werkstukken. Dit resulteert in een aanzienlijk lagere warmteontwikkeling tijdens het bewerken en het werkstuk kan optimaal glad worden gemaakt zonder onbedoelde vervormingen. De nylon-slijprol van MSW is daarom de juiste keuze voor elke professional en ambitieuze handwerker.

Uitstekende polijstresultaten op metaal en hout met de nylon-slijprol van MSW

Talrijke toepassingsmogelijkheden worden u aangeboden: roestvrij staal en non-ferro metalen worden schaduwvrij gematteerd en glad gemaakt, en oneffenheden en krassen worden op verschillende oppervlakken schoon verwijderd. Dankzij het elastische nylon-stof van de slijprol MSW-WHEELS-80A met korrelgrootte 80, kunt u zowel op metalen als op hout gelijkmatige polijstresultaten met hoogglans bereiken.
De dicht op elkaar gepakte nylon-lagen van de rol en de extra geïntegreerde slijpdoek tussen deze lagen, zorgen voor duidelijk meer verwijdering van materiaal en tegelijkertijd een hogere warmteafleiding. Bovendien wordt de levensduur van de rol buitengewoon verlengd door deze flexibele constructie en is het werkgeluid zeer laag. Dankzij de nylon-slijprol wordt precies en comfortabel werken gegarandeerd.
Dankzij een rolbreedte van 120 mm en de krachtige rotatiesnelheid van 3000 toeren per minuut, kost het veel minder tijd en moeite om grote oppervlakken te slijpen. Zo kan de rol een groter oppervlak verwerken in een slijpproces dan andere, in de handel verkrijgbare rollen met een kleinere rolbreedte. Dankzij de roldiameter van 100 mm en de compatibiliteit met de opnamedorens van 19 mm, kan de slijprol worden aangebracht in alle standaard satineermachines. Breng met de nylon-slijprol van MSW een hoogglans aan op uw werkstuk!

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen en recensies


5.0

Gebaseerd op2 reviews

Sorteer op :

3 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon Germany

Bovenkant

Onberispelijke kwaliteit

Toon de originele review

5 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon Germany

Geweldig, veel slijtage

Alles was weer geweldig

Toon de originele review

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht