Item: EX10061260

|

Model: MSW-SPS-16

Lagertrekker gereedschap - Onderhoud - VW - Audi - Seat - Skoda - vooras

€ 55,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • Universeel - voor veel voertuigmodellen van Audi, Seat, Skoda en VW
  • perfecte pasvorm - speciaal ontwikkeld voor de voorassen van VAG-voertuigen
  • DUURZAAM - Sterk en duurzaam staal met een lange levensduur
  • Zacht - weinig slijtage en veilig in gebruik
  • mobiel – stabiele transportkoffer van kunststof

PRODUCTOMSCHRIJVING

Het stille blokgereedschap om direct aan de auto te werken

Met de MSW-SPS-16 silent block tool van MSW, de experts voor hoogwaardig automotive gereedschap, haal je de juiste apparatuur in huis voor het snel en vakkundig wisselen van Silent Blocks op de vooras van diverse Audi, Seat, Skoda en VW modellen. De rubberen lagertrekker is ontworpen voor professioneel werkplaatswerk, maar dient ook als professionele basisuitrusting voor hobbymonteurs die enthousiast zijn over auto's.

Robuuste en betrouwbare trekkers voor de handelsbehoeften van MSW

De leveringsomvang omvat alles wat u nodig heeft om de rubberen bussen in de voorasconsole van VW Polo IV 9N, Seat Ibiza 6L, Seat Cordoba, Skoda Fabia I of Audi A2 te vervangen: een spindel, een spindelverlenging, een spindeladapter, een schoudermoer, een speciaal drukstuk (montage), een afstandhouder (demontage), een drukplaat (montage) en een drukkussen (demontage). Omdat er geen demontage nodig is omdat het werk direct aan de auto wordt gedaan, is er ook geen noodzaak voor dure wieluitlijning. Dit bespaart u veel kostbare tijd en dus geld!

De professionele gereedschappen zijn qua pasvorm optimaal op de betreffende voertuigonderdelen afgestemd en daardoor eenvoudig in het gebruik. De lagertrekker garandeert de meest efficiënte methode voor het verwijderen en installeren van de silentblocks. Werken met ander in de handel verkrijgbaar gereedschap kan zowel onderdelen beschadigen als de gebruiker zelf verwonden.

De stille bloktrekker is gemaakt van sterk en duurzaam staal, waardoor je jarenlang betrouwbaar kunt werken. Als u het gereedschap naar klanten wilt brengen of als het niet in gebruik is, kunt u al het gereedschap netjes en veilig opbergen in de precies passende uitsparingen van de meegeleverde transportkoffer. De rubberen bussentrekker mag in geen enkele autowerkplaats of in de garage van elke ambitieuze hobbymonteur ontbreken!

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN