Item: EX10061646

|

Model: MSW_AT5E

Ladder Aluminium - stappen - cm

€ 95,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • veilig - brede, antislip sporten zorgen voor stabiliteit
  • veerkrachtig - hoge stabiliteit tot 150 kg
  • praktisch - gemakkelijk opvouwbaar en met een vergrendelingsmechanisme
  • stabiel - licht en toch robuust dankzij het gebruik van
  • variabel - praktische werkhoogte van cm wanneer uitgevouwen

PRODUCTOMSCHRIJVING

Ladder Aluminium met 5 niveaus

De Ladder Aluminium MSW_AT5E van MSW is een bijzonder lichtgewicht en opvouwbaar Opklapbare ladder gemaakt van die niet mag ontbreken in uw werkplaatsuitrusting. Dankzij de sporten kan hij worden gebruikt voor verschillende knutsel-, reparatie- en schilderwerkzaamheden. De ladder is al volledig gemonteerd en kan direct worden gebruikt! Het hoofd van MSW - de expert in handwerkbenodigdheden is ideaal voor elk bedrijf of kantoor, maar ook voor de tuin of garage bij u thuis.

Stabiliteit, veiligheid en flexibiliteit!

Met dit Opklapbare ladder wordt een hoog niveau van stabiliteit en veiligheid gegarandeerd. Dankzij een praktisch slot kan hij stevig worden verankerd in zijn A-vormige positie. Hierdoor blijft hij tijdens het gebruik altijd stabiel en kan hij veilig en comfortabel op- en afstappen. Bovendien heeft hij een hoog draagvermogen van maximaal 150 kg.

De Aluminium ladder heeft stabiele sporten die speciaal aan hun ankers zijn bevestigd. Om een veilige opstijging en afdaling te garanderen, is het oppervlak van de treden slipvast ontworpen. Dankzij de bijzonder brede sporten en het ruime werkplatform biedt de ladder te allen tijde een veilige en comfortabele stand.

Deze Spreidladder biedt een bijzonder robuuste constructie gemaakt van . Omdat het gebruikte materiaal roestbestendig is, overtuigt het metaal met een lange levensduur. Bovendien is bijzonder licht van gewicht en gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen & reviews