(2) Reviews

Item: EX10061121

|

Model: MSW-BJP-MB.2

Kogelgewrichtscheider - Mercedes-Benz (W220 / W211 / W230)

€ 65,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • Precies - speciaal ontworpen voor Mercedes-Benz W220, W211 en W230
  • Veelzijdig - hiermee kunt u kogelkoppen van verschillende afmetingen monteren en demonteren
  • Uitgebreid - twee compressiekoppen (40, 54 mm) en drie drukkussens (22, 33, 57 mm)
  • Duurzaam - gemaakt van hoogwaardig staal
  • Mobiel - koffer met handvat

PRODUCTOMSCHRIJVING

Robuuste kogelgewrichtscheider voor Mercedes-Benz W220, W211 en W230

Met de kogelgewrichtstrekker MSW-BJP-MB.2 uit de collectie garageapparatuur van MSW krijgt u het juiste gereedschap voor het eenvoudig en efficiënt verwijderen van kogelkoppen van verschillende Mercedes automodellen. De kogelgewrichtstrekker is ontworpen voor professionele werkplaatsklussen, maar kan ook dienen als professionele uitrusting voor hobbymonteurs en autoliefhebbers.

Ongecompliceerde demontage en montage met de kogelgewrichtstrekker van MSW

Dit multifunctionele stuk garage-uitrusting bestaat uit een drukspindel, twee compressiekoppen van 40 en 54 mm en drie drukkussens van 22, 33 en 57 mm. Dit maakt professionele demontage van een grote verscheidenheid aan kogelkoppen of spoorstangeinden van auto's van de Mercedes-Benz W220, W211 en W230 klassen mogelijk. De geprofileerde drukschroef maakt een grote openingshoek mogelijk en is speciaal ontworpen voor inbussleutels, die het benodigde koppel genereren om de ingeperste kogelgewrichten te verwijderen. Hierdoor kunt u de kogelkoppen comfortabel en gemakkelijk van verschillende systemen wisselen.

Deze tool biedt de eenvoudigste en meest efficiënte methode voor het verwisselen van kogelkoppen in auto's. De demontage van verschillende kogelkoppen met ander in de handel verkrijgbaar gereedschap kan onderdelen van de auto beschadigen en de gebruiker zelf verwonden. Met behulp van de MSW kogelgewricht trekker bent u echter altijd veilig beschermd tegen verwondingen.

De kogelgewrichtsafzuiger is gemaakt van robuust staal en garandeert een hoge weerstand en duurzaamheid van de afzonderlijke elementen, zelfs met grote kracht tijdens het gebruik. Dit betekent dat zelfs moeilijke werkstappen altijd effectief en veilig kunnen worden uitgevoerd. De kogelgewrichtafzuigset wordt geleverd in een handige en ergonomische kunststof koffer met een praktisch handvat. Individueel gevormde uitsparingen in de koffer zorgen ervoor dat het gereedschap altijd goed geordend is en na gebruik weer een veilige plek in de koffer vinden.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN

Beoordelingen & reviews


4.5

Gebaseerd op 2 reviews

08.02.2023

Brukte denne til å skifte nedre bærekule på min Mercedes E-klasse (W211). Alt virket som der skulle. Det ligger flere videoer på Youtube som viser hvordan man gjør jobben med dette verktøyet. Anbefaler å stå på løftebukk, og bruke muttertrekker. Men jeg skiftet ute på grusen med fastnøkkel og muskelkraft. ;)

08.02.2023