In de uitverkoop
(1) Beoordeling

Item: EX10061228

|

Model: MSW-DMS300

Kernboorstandaard met wielen

€ 339,00 € 399,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • Eenvoudig - registratiesysteem voor kernboren van MSW en vergelijkbare apparaten
  • Nauwkeurig – door de invoerhendel kan de kernboor nauwkeurig worden bewogen
  • effectief - vier boorgaten en stelschroeven voor eenvoudige bevestiging van de standaard
  • mobiel – wielen maken gemakkelijk transport mogelijk
  • flexibel – 940 mm lange kolom geschikt voor verschillende boordieptes

PRODUCTOMSCHRIJVING

Kernboorstandaard voor boringen tot 300 mm diameter

U kunt de kernboorstandaard gebruiken om de precisie bij het boren te vergroten en de bediening van de kernboren van MSW te vereenvoudigen. Een stabiele basis en een gemakkelijk verstelbare geleiderail maken het voor u gemakkelijker om de kernboor te positioneren en veilig te boren, zelfs in vaste materialen zoals beton of steen. Werk effectief en gebruik MSW elektrisch gereedschap zoals boren en schroevendraaiers.

De boorinstallatie voor kernboren van MSW

De kernboorstandaard bestaat uit een voet en een kolom waarop je de kernboor monteert. De basis is voorzien van vier stelschroeven, waarmee het statief op de boorplaats kan worden gemonteerd. Twee verstelbare beugels zorgen voor extra stabiliteit, waarmee een maximale footprint van 400 x 480 mm wordt bereikt.

De kernboor is bevestigd aan een snelwisselbevestiging op de kolom. Met behulp van de houder kan het apparaat nauwkeurig langs een geleiderail worden gepositioneerd en verplaatst. De invoerhendel maakt veilig en effectief werken mogelijk, waarmee ook gaten met een diameter van 300 mm kunnen worden geboord. De kolom van de diamantboorstandaard biedt met een lengte van 940 mm voldoende bewegingsvrijheid om de diamantboor inclusief kernboor voor het boren te positioneren en comfortabel met het apparaat te werken.

Het verrijdbare boorstatief is gemaakt van hoogwaardig aluminium en staal, zodat het bestand is tegen zware belastingen. Het is uitgerust met twee wielen voor gemakkelijk transport.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN

Beoordelingen & reviews


5.0

Gebaseerd op 1 beoordeling

08.02.2023

Perfeito. Fácil de instalar a perfuratris.