Trustpilot
Geen Reviews Wees de eerste om dit product te beoordelen
MSW

Gereedschapskast - 6 laden - afsluitbaar

€ 449,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10062488

|

Model: MSW-TOOLC-002A

Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 449,00
3+
5%
€ 426,55
5+
10%
€ 404,10
10+
15%
€ 381,65
Belangrijkste kenmerken
  • Georganiseerd - de gereedschapskast heeft 6 laden voor gereedschap en kleine voorwerpen zoals schroeven, zodat je altijd alles bij de hand hebt
  • Compact - met afmetingen van 70 x 56 x 60 cm past de werkplaatskast op je werkbank of een plank en biedt toch veel opbergruimte
  • Robuust - de stalen behuizing met een materiaaldikte van 0,8 mm is bestand tegen een hoge belasting tot 300 kg en geeft de ladekast de nodige stabiliteit.
  • Veilig - de gereedschapskast is uitgerust met een slot dat alle laden sluit wanneer dat nodig is, zodat onbevoegden geen toegang hebben
  • Soepel lopend - de laden van de werkplaatskast zijn voorzien van aluminium handgrepen waarmee je ze gemakkelijk uittrekt
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Technische details

Materiaal
Aluminiumlegering
Staal
Kleur
Blauw
Max. belasting - capaciteit van één plank [kg]
45 - 50
Lade
Ja
Wielen
Nee
Wielrem
Nee
Aantal lades
6
Materiaaldikte
0.8 mm
Afmetingen (LxWxH)
60 x 56 x 70 cm
Gewicht
47.3 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
66 x 63 x 77 cm
Verzendgewicht
52.8 kg

Bezorgpakket

  • Gereedschapskast MSW-TOOLC-002A
  • 2 toetsen

Productomschrijving

Houd je werkplaats georganiseerd met de gereedschapskast

Of het nu gaat om schroevendraaiers, metaalvijlen of schroeven, er zijn veel kleine en grote voorwerpen die je in elke werkplaats nodig hebt. Met de gereedschapskast kun je alles veilig opbergen in lades en heb je je gereedschap en materialen altijd bij de hand. Dankzij de compacte afmetingen kan de metalen gereedschapskast zowel op je werkblad als op een gereedschapswagen of op een plank worden geplaatst.

Veerkrachtig & veilig! De werkplaatskast van MSW

Met 6 laden biedt de werkplaatskast je de opbergruimte die je nodig hebt in je werkplaats. De lades hebben verschillende afmetingen, zodat je er zowel grote als kleine spullen in kunt opbergen. Met een draagvermogen van 45 tot 50 kg zijn ze ook uiterst stabiel en daarom zeer geschikt voor het vasthouden van zware metalen voorwerpen. Hierdoor hebben ze een totaal draagvermogen tot 300 kg.

De robuuste stalen behuizing van de gereedschapskast voldoet aan de zware eisen van een werkplaats en maakt indruk met een materiaaldikte van 0,8 mm. De lades zijn gemakkelijk te openen met brede aluminium handgrepen. De ladekast is voorzien van een slot om de inhoud te beveiligen.

Opmerking: Je hoeft je geen zorgen te maken over het instellen van de gereedschapskast. Hij wordt volledig gemonteerd geleverd, zodat je hem meteen na levering kunt gebruiken in je werkplaats, servicewagen of hobbykelder!

Beoordelingen en recensies


Sorteer op :

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht