Trustpilot
Geen Reviews Wees de eerste om dit product te beoordelen

Gehoorbescherming met Bluetooth - Dynamic External Noise Control - Zwart

€ 79,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10062196

|

Model: MSW-HEPR30B

Prijs inclusief 21% btw.

Klaar voor verzending!

Levering ca. maandag 22 juli
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 79,00
3+
5%
€ 75,05
5+
10%
€ 71,10
10+
15%
€ 67,15
Belangrijkste kenmerken
  • Veelzijdig - betrouwbare gehoorbescherming met Bluetooth of bekabelde verbinding voor gebruik met smartphone of MP3-speler.
  • comfortabel - verstelbare, gevoerde acetal hoofdband en zachte ABS oorkussens
  • Praktisch - dynamische controle van extern geluid dempt schadelijke geluidsniveaus en reproduceert omgevingsgeluiden op normaal volume of zelfs versterkt
  • professioneel - in geluid met diepe bas, uitstekende stereo-effecten en rijk geluid
  • Duurzaam - dankzij duurzame materialen en hoogwaardige afwerking
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

Gehoorbescherming met dynamische externe lawaaibeheersing van MSW!

Met de veelzijdige gehoorbescherming van MSW beschermt u niet alleen uw oren, maar luistert u ook naar de radio, uw favoriete artiesten of podcasts met het beste geluid. De dynamische externe geluidsregeling dempt schadelijke geluidsniveaus (zoals geweerschoten), terwijl omgevingsgeluid op normaal volume wordt weergegeven of zelfs versterkt. Dit maakt deze geluidswerende hoofdtelefoon niet alleen ideaal voor werk met luide machines in de tuin, op de bouwplaats, in de industrie of landbouw, maar ook op een speciale manier voor de jacht en de schietsport.

.

Actieve gehoorbescherming met hoog draagcomfort

Dankzij de verstelbare, gevoerde acetalen hoofdband en de zachte oorkussens zit de gehoorbescherming voor werk en vrije tijd altijd comfortabel en stevig op de oren. Tegelijkertijd zorgt deze pasvorm voor maximale demping van omgevingsgeluid en perfect geluid. En indien nodig kunt u de kussens eenvoudig vervangen dankzij de intuïtieve klikfunctie. Bijpassende vervangende pads van MSW vindt u in onze categorie knutselbenodigdheden.

Maar de gehoorbescherming voor de jacht, het werk en andere toepassingsgebieden kan nog meer: u kunt het volume comfortabel regelen via het bedieningselement. Of u kunt uw smartphone of MP3-speler gebruiken als afspeelapparaat via Bluetooth of met de AUX-ingangsaansluiting (3,5 mm) en de meegeleverde kabel. Tegelijkertijd scoort de geluidswerende hoofdtelefoon met een hoge duurzaamheid dankzij hoogwaardige materialen en nauwkeurig vakmanschap.

Noot: De benodigde batterijen (AAA) zijn niet inbegrepen.

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen en recensies


Sorteer op :

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht