Nieuw

Item: EX10062328

|

Model: MSW-POWER 700

Draagbare energiecentrale - 512 Wh - tot 1,4 kW - 100 - 240 V

€ 819,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • Duurzaam - hoge capaciteit van 512 Wh
  • krachtig - met {{continu_vermogen_2380_temp}} continu vermogen en een maximaal vermogen van 1400 W
  • veelzijdig - met talrijke aansluitingen: 4 x USB (A) / USB (C) / sigarettenaansteker en twee 230 V-aansluitingen
  • eenvoudig - met een ingangsspanning in het bereik van 100 - 240 V oplaadbaar via het lichtnet of via een zonnepaneel ({{laad_tijd_294_temp}} h)
  • duurzame - onderhoudsvrije, veilige en milieuvriendelijke lithium-ijzerfosfaatbatterij

PRODUCTOMSCHRIJVING

Vrijheid ontmoet veiligheid met de Powerstation van MSW

De draagbare energiecentrale van MSW is onmisbaar voor iedereen die voorbereid wil zijn op het onverwachte. Met een continu vermogen van 700 W en een maximaal vermogen van 1400 W, is hij krachtig genoeg om uw mobiele telefoon, laptop en zelfs uw drone op te laden. En met een ingangsspanning in het bereik van 100 - 240 V werkt de centrale overal ter wereld en houdt hij uw apparaten draaiende, zelfs tijdens stroomonderbrekingen en andere noodsituaties: De perfecte metgezel voor kampeertrips, roadtrips of in plaats van een noodgenerator thuis, op kantoor of op kantoor. Dankzij de opwekking van zuivere sinusgolven is de centrale zelfs geschikt voor gevoelige elektronische apparatuur in medische ruimten of laboratoria.

Krachtig krachtstation met 1400 W piekvermogen en een capaciteit van 512 Wh

Met een capaciteit van 512 Wh bij 20 Ah is de draagbare energiecentrale letterlijk een mobiele elektriciteitscentrale die, in tegenstelling tot een benzinegenerator, volledig geluids- en emissievrij elektriciteit levert. Dankzij de vier USB-poorten, een USB-poort (type C) en twee 230 V-aansluitingen kunt u het Power Station ook gemakkelijk voor meerdere apparaten tegelijk gebruiken. Om het apparaat op te laden gebruikt u ofwel uw zonnepaneel (12 - 30 V / 200 W; niet meegeleverd), een sigarettenaansteker of een klassiek stopcontact. Als u het Power Station oplaadt via een 230V-aansluiting, is de accu 's nachts na ongeveer h voor 100% vol; bij de andere twee varianten duurt het navenant langer. 

Tegelijkertijd is de omgang met de Power Station voor kamperen en meer ongecompliceerd en absoluut veilig. Het LED display geeft informatie over de huidige laadstatus. De gebruikte lithium-ijzerfosfaatbatterij is onderhoudsvrij, veilig en milieuvriendelijk. Het gebruik van de draagbare energiecentrale wordt nog veiliger door het slimme over- en onderbelastingsmanagement, dat beschermt tegen kortsluiting, over- en onderstroom, over- en onderspanning, en tegen overbelasting en oververhitting van het apparaat. De aluminium behuizing overtuigt door zijn duurzaamheid en beschermt op betrouwbare wijze het binnenwerk van de centrale.


TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN