In de uitverkoop

Item: EX10061117

|

Model: MSW-BPCT-21.2

Dopsleutel Remzuiger Terugstel set - Remklauw Demontage

€ 27,99 € 30,99
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • Praktisch - geschikt voor het eenvoudig resetten van remzuigers
  • Flexibel - as met de klok mee en tegen de klok in
  • Universeel - verschillende adapters voor bijna alle gangbare auto's
  • Praktisch - koffer incl. handvat voor transport en opslag
  • Duurzaam - dankzij de hoge kwaliteit aan vakmanschap en hoogwaardige materialen

PRODUCTOMSCHRIJVING

Universele remklauw gereedschapsset voor alle standaardmodellen

De remklauw gereedschapsset MSW-BPCT-21.2 van MSW is een professionele gereedschapsset speciaal ontworpen voor het repareren van remzuigers van verschillende automerken. Met deze set werk je niet alleen aan de achterremmen, maar ook aan de voorremmen. Twee spindels met schroefdraad en verschillende adapters maken moeiteloos werken aan verschillende remmodellen mogelijk. Dit stuk garage-uitrusting is zowel geschikt voor professionele werkplaatsen als voor enthousiaste hobbyisten.

Reset eenvoudig stijve zuigers met de universele remklauwgereedschapset

Het terugslaggereedschap voor de remklauw biedt een reeks verschillende adapters die dankzij hun verschillende vormen en maten voor alle standaard remmodellen kunnen worden gebruikt. De 19 adapters zijn gemarkeerd met letters en cijfers, zodat u gemakkelijk het juiste hulpstuk kunt vinden voor het voertuig dat u zoekt.

De T-vormige handgrepen van de twee draaispindels zorgen voor een sterke en betrouwbare verbinding met de individuele adapters tijdens gebruik. De gereedschapsset bevat zowel een rechtsdraaiende als een linksdraaiende schroefdraadspindel - afhankelijk van toepassingsgebied en persoonlijke werkwijze. Beide draaispindels van het achterste remklauwgereedschap zijn uitgerust met een praktische T-hendel, waardoor de resulterende kracht wordt overgebracht op de remzuigers - de respectievelijke zuiger kan dus moeiteloos en met weinig moeite worden gereset.

Elk gereedschap in deze gereedschapset met remzuiger is gemaakt van hoogwaardig staal, waardoor het perfect is voor intensief werk aan voertuigremmen. Het materiaal is ook extreem robuust, resistent en heeft slechts een lage kerfgevoeligheid. De afzonderlijke gereedschapsdelen blijven zo permanent intact en garanderen een lange levensduur en duurzaamheid.

De complete set gereedschappen wordt geleverd in een praktische kunststof koffer waarin elk gereedschap zijn eigen uitsparing heeft, waardoor u ze optimaal kunt opbergen. Dankzij een ergonomisch gevormd handvat kan de koffer comfortabel worden gedragen.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN

Beoordelingen & reviews