Item: EX10062059

|

Model: MSW-SPP43-075-50

Dompelpomp - 4 m³/h - 1000 W - RVS

€ 319,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • Comfortabel – betrouwbare werking dankzij schakelkast
  • Effectief – krachtige 1000 W motor
  • Snelle pomp – met 4 m³/h
  • Krachtig – maximale transportdiepte van 91 m
  • Duurzaam – corrosie- en vuilbestendige roestvrijstalen behuizing

PRODUCTOMSCHRIJVING

Stap in het koele water - met de roestvrijstalen fonteinpomp

Het is een warme dag in de zomer. Je zit in de tuin en luistert naar de krekels die fluiten. De zon brandt. Verfrissing zou nu perfect zijn, nietwaar? Met de dompelpomp van MSW kun je afkoelen. Hij pompt gemakkelijk water uit smalle en diepe schachten, putten, containers of stortbakken. Het krachtige apparaat duikt tot een diepte van 91 m.

Les je dorst met maar liefst 1000 W

Dankzij de effectieve motor werkt de bronpomp met 0 - 2850 rpm en een maximaal debiet van 4 m³/h. De motor is hermetisch afgesloten en dus beschermd tegen druk en water.

De dompelpomp is geschikt voor schoon water tot 35 °C - precies goed voor de drinkwatervoorziening! De roestvrijstalen behuizing is corrosie- en vuilafstotend. Bovendien doorstaat het zelfs de hoogste belastingen betrouwbaar. Dankzij de kabel van 50 m kun je zelfs uit de meest afgelegen bron vers water halen.

U bedient de deepwell-pomp eenvoudig en comfortabel via een schakelkast. Daarnaast heeft de box een overstroombeveiliging. Dit beschermt de bronpomp betrouwbaar tegen beschadiging.

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen & reviews