Item: EX10061782

|

Model: MSW-VTCHT-AV6

Distributieriem gereedschap - compatibel met VW - Audi - 2-kleps V6 - 3-delig

€ 30,99
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • PROFESSIONAL - Gereedschapsset compatibel met Audi 80, 90, A4, A6 1994-97 met V6-motoren met 2 kleppen
  • Nauwkeurig - de pasvorm van het gereedschap is optimaal afgestemd op de motorelementen en is daarom gemakkelijk te gebruiken
  • praktisch – vergemakkelijkt het werken aan verschillende automodellen
  • duurzaam – hoge weerstand van het gereedschapsmateriaal
  • Zacht - weinig slijtage en veilig in gebruik

PRODUCTOMSCHRIJVING

Exacte vergrendeling van de nokkenas met de Distributieriem gereedschap van MSW

De driedelige Distributieriem gereedschap van MSW is een professionele set die wordt gebruikt bij het werken aan automotoren van VW en Audi met motorcodes ABC en AFC. De speciaal ontwikkelde gereedschappen worden gebruikt om de nokkenassen van verschillende automotoren te blokkeren. De gereedschapsset is in de eerste plaats ontworpen voor professionele werkplaatsen, maar kan ook in particuliere garages worden gebruikt.

Automotive gereedschap voor professioneel gebruik

De Distributieriem gereedschap blokkeert de nokkenas betrouwbaar en veilig om verdraaien te voorkomen en om een ongehinderde vervanging van de distributieriem bij verschillende motoren te garanderen. De meegeleverde bevestigingshaak zorgt voor een stevige bevestiging, dit betekent dat er geen ongewenste afstelling is zolang er aan de betreffende motor wordt gewerkt.

Het gebruik van ander in de handel verkrijgbaar gereedschap kan onderdelen van de auto beschadigen en de gebruiker zelf verwonden. Met behulp van Distributieriem gereedschap van MSW werk je met weinig slijtage en ben je zelf beschermd tegen blessures. Dankzij de gebruikte Koolstofstaals zijn alle componenten van de Nokkenasvergrendeling bijzonder resistent en duurzaam en kunnen daarom permanent in elke werkplaats worden gebruikt.

TECHNISCHE DETAILS