In de uitverkoop

Item: EX10061176

|

Model: MSW-PN-100

Buisuitklinker - Ø 51 mm - 0 tot 60 °

€ 69,00 € 79,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • Instelbaar - de boorhoek kan worden ingesteld tussen 0 en 60 °
  • Stabiel - robuuste en duurzame constructie met 15 mm dik stalen frame
  • Veelzijdig - dankzij adapter kunt u gatenzagen gebruiken met een diameter tussen 12,7 en 15,9 mm
  • Compatibel: aandrijving met elke gangbare boormachine met 1/2 "-connector
  • Eenvoudig - gemakkelijke montage, klem gewoon de pijpuitklinker in een bankschroef

PRODUCTOMSCHRIJVING

De buisuitklinker voor gaten en inkepingen in seconden

De buisuitklinker MSW-PN-100 van MSW, uw expert voor professioneel handgereedschap, is de ideale hulp om inkepingen in buizen te snijden. Alleen dan kunnen ze met elkaar worden verbonden door middel van lassen of andere technieken. Dit maakt het mogelijk om stalen frames op maat te maken evenals individuele leuningen, rolcontainers, enz.

Eenvoudig en nauwkeurig! De pijpuitklinker uit MSW's collectie professionele gereedschappen

Inkepingen van schuine openingen waarin buissteunen precies moeten passen, vormen een bijzondere uitdaging. Met de uitsparing kunt u de boorkop dienovereenkomstig in een hoek tussen 0 en 60 ° positioneren om een precieze verbinding te maken. Hiervoor is een gemakkelijk af te lezen hoekschaal in stappen van één graad op het apparaat aangebracht.

De pijpuitklinker is uitgerust met een verstelbare 2-assige klem voor gemakkelijke bediening. Op de eerste as is een buis met een maximale diameter van 51 mm stevig bevestigd, terwijl de tweede as is voorzien van een afneembare doorn, waarop de boor wordt bevestigd. Nu kan de boorkop met behulp van de schaal in de gewenste hoek worden gezet. De doorn wordt aangedreven door een externe boor via de 1/2 "aansluiting. Met de spiladapter kunt u kernboorhulpstukken gebruiken met diameters van 12,7 tot 15,9 mm. Let op: De gatenzagen en boor zijn niet bij de levering inbegrepen!

De gatensnijder valt op door zijn stevige, duurzame constructie, ondersteund door een 15 mm dik frame. Om de slanguitklinker op te zetten, klem je hem gewoon in een bankschroef. Afhankelijk van de gatenzaag kunt u buizen van staal, aluminium, koper of messing verwerken.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN

Beoordelingen & reviews