Ontdek ons uitgebreide productassortiment
meer categorieën

1 - 24 van 59 producten

Voor het gebruik van de filter zijn geen resultaten gevonden!
1 van 3

Kern is een wereldwijd bekende fabrikant van precisieweegschalen met meer dan 160 jaar ervaring. Alle producten voldoen aan de hoogste standaarden en zijn tijdens het productieproces getest aan de hand van Duitse kwaliteitsnormen. Daarmee is een duurzaam en betrouwbaar product gegarandeerd.

Kern biedt meerdere soorten weegschalen voor verschillende vakgebieden. Denk hierbij aan telweegschalen, vloerweegschalen en kraanweegschalen. De machines van Kern kenmerken zich door hun nauwkeurige meetresultaten.

Bij de productie wordt enkel gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Het roestvrijstalen weegoppervlak is robuust en effectief beschermd tegen beschadigingen. De LED-displays en de intuïtief bedienbare toetsen zijn gemaakt van de beste materialen. Het merk Kern staat voor weegschalen van de beste kwaliteit met een lange levensduur.

Daarnaast produceren ze kraanweegschalen zoals HTS 1.5to.5IP met optionele kalibratie of HTS-10T5IP met een weegcapaciteit tot 10.000 kg. Deze modellen zijn populair vanwege hun hoge stabiliteit en geschikt voor gebruik in de industrie en handel.