Item: EX10130022

|

Model: IN-GET-32

Eiertray - voor ganzeneieren

€ 55,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • Groot - ruimte voor 32 ganzeneieren
  • Duurzaam - kunststof rooster van polypropyleen (PP)
  • Exact - voor incubatoren van incubato (modelnummers: 10130020; 10130019; 10130018; 10130017; 10130016)
  • Flexibel - uitwisselbaar met andere trays
  • Ruimtebesparend - gemakkelijk op te bergen

PRODUCTOMSCHRIJVING

De eiertray voor ganzeneieren

Geen twee eieren zijn identiek en om die reden bestaan er verschillende roosters. Roosters van verschillende grootte en voor verschillende eieren zoals ganzeneieren, eendeneieren of kwarteleitjes. Ze zorgen voor een optimale afstand tot de naburige eieren en zorgen tegelijkertijd voor een veilige positie in de broedmachine.

Gebruik elke centimeter in uw broedmachine met de eiertray voor ganzeneieren

De framegrootte van de ganzen eiertray komt overeen met de incubato broedmodellen IN-EI-264 tot IN-EI-528. U kunt maximaal 32 eieren op de eiertray voor ganzeneieren leggen en ze op één niveau van de broedmachine laten uitkomen. Afhankelijk van hoeveel niveaus uw broedmachine heeft, kunt u een overeenkomstig groter aantal ganzeneieren plaatsen. Je kunt ook meerdere lagen eieren bewaren met de trays op elkaar. Deze eiertray is een onmisbaar hulpmiddel bij het fokken van pluimvee met broedmachines.

De eiertray is gemaakt van polypropyleen (PP), dat zacht genoeg is om eieren niet te beschadigen en voldoende stabiliteit biedt om ze op hun plaats te houden. Het plastic is ook zeer veerkrachtig, zodat u eieren op de broedschaal kunt wassen of desinfecteren zonder deze te beschadigen. De trays kunnen dankzij hun platte ontwerp moeiteloos worden opgeborgen.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN