Trustpilot

Horeca apparatuur

Elke professionele chef-kok, cateraar of locatie-eigenaar kan alleen de beste service en de beste keuken bieden met de beste apparatuur. Een goed uitgeruste keuken, gevuld met hoogwaardige horeca-apparatuur van vertrouwde merken als Royal Catering en Bartscher, helpt jou om klanten tevreden te houden, de hygiëne hoog te houden en de onderhoudskosten laag te houden. En deze keukenapparatuur is er niet alleen voor professionals, maar ook voor de thuis chefkok die graag zijn assortiment wil uitbreiden.

Voor een goede voorraad aan keuken benodigdheden.

Al onze industriële apparatuur en productietools worden geproduceerd volgens de hoogst mogelijke normen en dat is geen uitzondering met ons assortiment bestaande uit cateringapparatuur. We begrijpen dat elke keuken anders is: van de snelle foodtruck, tot de beste restaurants, tot de gezelligste pub. Daarom is ons assortiment zo breed, inclusief alle apparaten die je nodig hebt in meerdere variaties, maten en met veel optionele extra's om ervoor te zorgen dat je precies krijgt wat je nodig hebt voor je zakelijke of thuiskeuken.

Of je nu op zoek bent naar een leuke popcornmaker of een heavy-duty vleesmolen , je vindt wat je nodig hebt in onze catalogus met horeca-apparatuur en je kunt er zeker van zijn dat er de tijd is genomen om ervoor te zorgen dat elk apparaat veilig, functioneel en makkelijk te gebruiken. Dankzij de hoge capaciteiten van veel van onze apparaten zijn we een gemakkelijke keuze voor cateraars en chef-koks die te maken hebben met een hoge omzet of drukke tijdstippen of zelfs de drukte van lunchtijd in een school- of kantoorkantine. Eén ding is zeker: goed horecamateriaal helpt professionele en particuliere koks om hun culinaire talenten optimaal te benutten.

Een uitgebreid assortiment horeca apparatuur

Van de eenvoudigste benodigdheden in een keuken zoals een roestvrijstalen toonbank of vleesbereidingsapparatuur tot meer gespecialiseerde cateringapparatuur zoals bordenwarmers en slimme milkshake makers , de moderne en hoge kwaliteit designs van onze apparaten maken elke keuken weer doen schijnen. En het moet ook gemakkelijk schoon te maken zijn; met een slim ontwerp en kwalitatieve kookoppervlakken zoals Teflon streven wij ernaar horeca-apparatuur te leveren die snel en eenvoudig te reinigen is.

Elk apparaat in het assortiment voldoet aan de voedselveiligheidsnormen dankzij strenge kwaliteitscontroles, vooral in het geval van verwarmingsapparatuur zoals ovens en koelapparatuur zoals koelkasten. Veel horeca-apparatuur in de catalogus heeft handige geautomatiseerde functies, zoals temperatuurregeling. Je kunt daarbij nog steeds zelf de instellingen aanpassen om precies de gewenste resultaten te krijgen. Wat je behoeften ook zijn, ons klantenserviceteam adviseert je over de juiste cateringapparatuur voor jouw opstelling. We zijn verheugd om gepassioneerde chef-koks en koks te ondersteunen in wat ze doen, of ze nu een restaurant met een Michelin-ster runnen of zelfgemaakte taarten verkopen bij een populaire marktkraam .