Nieuw

Item: EX10090588

|

Model: HT-COSTIGAN-2500

Zonne-irrigatiesysteem - {{aantal_van_secties}} Druppelaar - 5 m slang

€ 69,00 € 99,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • Effectief - voorzie tot 25 planten dagelijks van voldoende water
  • kostenefficiënt - heeft alleen zonlicht nodig omdat het wordt aangedreven door een zonnepaneel met 1.6 W wordt bediend
  • krachtig - pomp zuigt water aan van een diepte van {{aanzuig_hoogte_1487}} m en verdeelt het tot een hoogte van {{aanzuig_hoogte_1488}} m
  • instelbaar - selecteer de optimale bewateringsduur: 1 of 5 min/24 u; 2 of 8 min/48 u; 3 of 12 min/72 u
  • flexibele - slanglengte van 5 m brengt het water waar het nodig is

PRODUCTOMSCHRIJVING

Het irrigatiesysteem op zonne-energie transporteert water met zonne-energie!

Heeft u geen water- of elektriciteitsaansluiting en wilt u uw planten effectief water geven? Met het zonne-irrigatiesysteem van hillvert is dit kinderspel! Hij wordt aangedreven door een zonnepaneel dat een batterij oplaadt als de zon schijnt. De pomp haalt het water uit een reservoir zoals een regenton. Je moet er alleen voor zorgen dat hij altijd voldoende gevuld is met water. En het beste van alles: de irrigatie werkt volledig automatisch.

Water voor maximaal 25 planten: De automatische irrigatie op zonne-energie maakt het mogelijk!

De druppelaars die het water naar de plant brengen, worden met T-stukken in de 5 m lange slang gestoken. Dankzij {{Aantal_van_secties}} druppelaars voorzie je tot 25 planten van het irrigatiesysteem. Bevestig de druppelaars aan de bodem met kleine haakjes. Leid de pomp in de watertank, die het water in de slang voert. Gebruik de bedieningseenheid om de beregeningstijd te kiezen: 1 of 5 min/24 u; 2 of 8 min/48 u; 3 of 12 min/72 u. Zodra het zonnepaneel de batterij heeft opgeladen, wordt de irrigatie volledig automatisch uitgevoerd volgens de gekozen tijd.

De pomp is uiterst krachtig en haalt zelfs water uit tanks tot {{zuighoogte_1487}} m diepte. U maakt bijvoorbeeld optimaal gebruik van uw regenwater uit uw waterton. Als de tuin lichte hellingen heeft, is dit ook geen probleem. De pomp transporteert het water tot een hoogte van {{pomp_hoogte_1488}} m. De pomp wordt aangedreven door een batterij die door het zonnepaneel volledig is opgeladen in slechts {{laadtijd_van_het_apparaat_aan_direct_zonlicht_1484}} uur zonlicht. Met besproeiingstijden van 12 min om de 72 uur is er dus altijd voldoende vermogen beschikbaar.

TECHNISCHE DETAILS