In de uitverkoop

Item: EX10090302

|

Model: HT-RUNDLE-25

Tractorstoel - 52 x 50 cm - verstelbaar - vering

€ 559,00 € 689,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • comfortabel - dankzij een bijzonder brede en goed gevoerde zitting met een vering van 70 mm (mechanisch)
  • duurzaam - dankzij het robuuste frame van staal en polyvinylchloride (PVC)
  • universeel - ideaal voor tractoren, grasmaaiers, vorkheftrucks, etc. met de juiste afmetingen van de montageplaat (21.6 x 29.5 cm)
  • verstelbaar - rugleuning kantelbaar met 52 - 56}° en zitting met 18 cm en een 4 cm in hoogte verstelbare hoofdsteun
  • eenvoudig – montage en alle instellingen kunnen intuïtief worden uitgevoerd

PRODUCTOMSCHRIJVING

De verstelbare tractorstoel met hoofdsteun, rugleuning en mechanische vering

Dankzij zijn royale afmetingen en eersteklas bekleding zit u ook over lange afstanden comfortabel op de tractorstoel van Hillvert's landbouwvoorraden. Met geselecteerde materialen en solide afwerking is de bestuurdersstoel ideaal voor tractoren of grasmaaiers; maar ook heftrucks of andere machines verrijk je gemakkelijk met deze comfortabele universele stoel.

Bescherm uw rug en vervang tractorstoelen regelmatig!

Om de rug niet te belasten, raden wij aan om een tractorstoel na ongeveer 1000 werkuren te vervangen. Met de universele en eenvoudig te installeren heftruckstoel van hillvert voert u zo'n vervanging snel en eenvoudig uit. De schuimvulling behoudt zijn vorm, zelfs bij zware belasting. Ook na veelvuldig gebruik is comfort gegarandeerd op het ruime model met een zitting van 52 x 50 cm en een laadvermogen van 120 kg. Net als de lange levensduur van de tractorstoel, waarvan de stabiele frameconstructie van staal is. Het oppervlak van polyvinylchloride (pvc) is bijzonder robuust en tegelijkertijd gemakkelijk schoon te maken.

Deze tractorstoel laat niets te wensen over: naast de mechanische 70 mm hoge vering, comfortabele armleuningen en een hoofdsteun die 40 mm in hoogte verstelbaar is, kunt u dit model aanpassen aan uw individuele behoeften en lengte. Beweeg hiervoor de hele zitting in totaal 18 cm naar voren of naar achteren en verstel de rugleuning in een hoek van 52 - 56°. Een veiligheidsgordel maakt de uitrusting van dit model compleet.

De stoel past universeel op verschillende voertuigen. Let echter op de afmetingen van de montageplaat met 21.6 x 29.5 cm. Indien deze afmetingen niet passen bij het gewenste voertuig, vindt u alternatieve heftruckstoelen in ons assortiment onder de categorie tractor accessoires. Je voert de installatie snel en intuïtief uit; Meer informatie over de veilige bevestiging van het zitje vindt u eventueel in de gebruiksaanwijzing.

TECHNISCHE DETAILS