Trustpilot
(1) Review

Oogsttrimmer - handmatig - Ø 370 mm

€ 199,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10090322

|

Model: HT-BT-14

Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 199,00
3+
5%
€ 189,05
5+
10%
€ 179,10
10+
15%
€ 169,15
Belangrijkste kenmerken
  • scherp - combinatie van drie draadmessen en een vast mes scheidt bladeren en bloemen op betrouwbare wijze
  • effectief - handmatige aandrijving voor gericht gebruik van de komtrimmer
  • zichtbaar - dankzij de transparante afdekking ziet u altijd de voortgang van het werk
  • flexibel – handslinger kan naar links of naar rechts worden gedraaid
  • onderhoudsvriendelijk – materialen van roestvrij staal en kunststof zijn gemakkelijk schoon te maken
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

Geniet van een premie met de Oogsttrimmer van hillvert

Wil je moeiteloos planten snoeien en scheiden? Haal dan de HT-BT-14 crop trimmer op bij hillvert. Ze verwijderen gericht bladeren en bloemen in slechts enkele slagen en versnipperen takken en twijgen van talrijke planten. Of gebruik de Bowl Trimmer om essentiële oliën, aromatherapie-oliën of potpourris en sachets voor thuisgebruik te maken. U vindt er een breed scala aan gebruiksmogelijkheden voor de oogsttrimmer en u wilt deze bij geen enkele oogst meer missen!

De Bowl Trimmer maakt indruk met zijn eenvoudige bediening

De oogsttrimmer biedt je twee verschillende soorten messen van hoogwaardig RVS, waarmee je een grote diversiteit aan planten kunt bewerken. Het samenspel van een rechte en drie draadknippers geeft altijd het beste resultaat. De functionaliteit van de schaaltrimmer met een diameter van 370 mm is heel eenvoudig: Planten met verse bloesems of knoppen worden op het rooster geplaatst, dat optimaal op zijn plaats wordt gehouden door een rubberen ring. De bijpassende messen bevinden zich onder het rooster. Sluit het apparaat met de deksel en draai de slinger gelijkmatig naar links of rechts. In het bovenste gedeelte onder het deksel van het apparaat bevinden zich acht armen met elastische spreiders, waarmee u de bladeren of knoppen voorzichtig door het rooster over de scherpe, roestvrije messen eronder kunt schuiven. Dit scheidt voorzichtig de bladeren en knoppen van de plant.
Met de handmatige aandrijving bedient u de gewastrimmer onafhankelijk van een stroombron, waardoor u hem flexibeler kunt gebruiken en geld kunt besparen. En het stille rijden zonder motorgeluid is ook veel prettiger voor de mensen om je heen. Het enige dat u dan hoeft te doen, is de slinger draaien met een snelheid die voor u comfortabel is.
Dankzij de transparante deksel houdt u altijd het werkproces in de gaten en kunt u precies inschatten wanneer uw planten optimaal gesnoeid zijn. Bovendien reinig je de kunststof deksel in slechts enkele eenvoudige stappen. De roestvrijstalen behuizing is zeer stabiel en robuust. Door het lage gewicht van de mestrimmer is hij gemakkelijker te vervoeren.

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen en recensies


4.0

Gebaseerd op 1 review

Sorteer op :

11 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Belgium

Handig om sneller de kruiden op te kuisen. Wel beetje meer verlies t.o.v handmatig knippen.

Toon de originele review

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht