Nieuw

Item: EX10090645

|

Model: HT-YS-600

Onkruidveger - 3000 W - {{toerental_van_rotaties_585_temp}} rpm - {{maai_breedte_cm}} cm - {{motor_uitstoot}}

€ 829,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • Intuïtief - gemakkelijk te bedienen met een lange handgreep
  • Veelzijdig - ruimt zwerfvuil, vuil, lichte sneeuw en verwijdert mos en wild onkruid
  • krachtig - borstel met 12 plastic borstels en 6 stalen borstels draait op snelle 2790 rpm
  • milieuvriendelijk - verwijdert wilde kruiden zonder toevoeging van chemicaliën
  • Wendbaar - dankzij 14" grote kogellagerwielen
  • veilig - speciale beschermkap voldoet aan CE-norm en maakt veilig gebruik mogelijk

PRODUCTOMSCHRIJVING

Krachtige onkruidveger met rijke 2790 rpm

Goed voor wilde kruiden - zonder chemicaliën. Gemakkelijk mos en vuil verwijderen met de wendbare onkruidveger van hillvert. De borstelkop van de machine op benzine draait op 2790 rpm en maakt het u gemakkelijker om verharde opritten en looppaden te reinigen. Start hem gewoon met een kabel en leidt hem comfortabel als een grasmaaier.

Wendbaar onderweg, met de gemotoriseerde bezem van hillvert

De onkruidveger is bijzonder wendbaar dankzij de 350 mm kogelgelagerde wielen. De 9 krachtige borstelbundels op de gemotoriseerde bezem verwijderen betrouwbaar mos en wild onkruid en jong gras uit de voegen. Leid de machine rustig voor u uit. De elektrische voegenborstel verwijdert ook lichte sneeuw, zwerfvuil en vuil van uw looppaden. De borstel is zeer robuust en duurzaam. Als de borstelharen door slijtage korter worden, laat u de borstelkop iets zakken. Zo raken alle trimdraden de grond weer en wordt de bestrating betrouwbaar gereinigd.

De krachtige wiedmachine met een cilinderinhoud van {{motor_capaciteit_1522_temp}} cm³ is uiterst gebruiksvriendelijk, zodat u snel aan de bediening zult wennen. Je bestuurt het apparaat met de hand. Het 96 cm lange handvat is gemaakt van robuust nylon en ligt prettig in de hand. Bovendien werkt u rechtop, wat uw schouders en rug ontlast.

De gemotoriseerde onkruidverwijderaar heeft een hoogwaardige afwerking en maakt veilig werken mogelijk. Een plastic deksel beschermt de motor en voorkomt dat deze wordt beschadigd door rondvliegende vuildeeltjes. De motor is ook luchtgekoeld om oververhitting te voorkomen.

TECHNISCHE DETAILS