Trustpilot
Nieuw
Geen Reviews Wees de eerste om dit product te beoordelen

Klimrek - schommel - touwladder - glijbaan

€ 359,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10090647

|

Model: HI-GS-100

Prijs inclusief 21% btw.

Klaar voor verzending!

Levering ca. dinsdag 23 juli
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 359,00
3+
5%
€ 341,05
5+
10%
€ 323,10
10+
15%
€ 305,15
Belangrijkste kenmerken
  • Multifunctioneel - de veelzijdige speeltoren met wandrekken, touwladder, schommels en glijbaan biedt je kinderen veel verschillende activiteiten
  • Robuust - het schommelframe is gemaakt van stevig hout dat langdurig bestand is tegen zowel het weer als de activiteiten van spelende kinderen
  • Innovatief - klimtoren met touwladder en muurstangen voor het beklimmen van grote hoogtes en in hoogte verstelbare schommel
  • Uitdagend - de leidsters stimuleren de motorische vaardigheden van de kinderen en stellen ze voor uitdagingen die ze spelenderwijs oplossen.
  • veilig - de steiger in je eigen tuin creëert een veelzijdige speeloase in een veilige omgeving onder jouw toezicht en nodigt kinderen uit om actief te spelen in de frisse lucht
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

Veilig speelplezier op het hillvert klimrek met glijbaan, ladder, schommel en nog veel meer.

Met het klimrek van hillvert creëer je een echt speelparadijs in je eigen tuin. De natuurlijk ontworpen steigers nodigen je uit om te klimmen, bungelen, schommelen en kletsen. Je kleintjes beleven elke dag een nieuw avontuur op het schommelframe met glijbaan en wandrekken. Kinderen gebruiken hun energie in de frisse lucht op het robuuste houten frame en blijven actief - in de veilige omgeving van je tuin.

Een kleine wereld op grote schaal met de speeltoren van hillvert

Waar gaat de reis op de speeltoren vandaag naartoe? De kinderen beklimmen de steiger via een wandrek of touwladder. Ze stellen hun behendigheid op de proef en trainen hun motorische vaardigheden. Kinderen leren ook om te gaan met uitdagingen tijdens het klimmen en lossen deze spelenderwijs op. Met een 1,8 meter lange glijbaan kunnen zelfs de allerkleinsten veilig naar beneden suizen.
Op de schommel voelen je kinderen de wind om hun neus en trainen ze hun coördinatie en evenwicht: ze houden zich stevig vast met hun handen en krijgen vaart met hun benen. Ze leren veilig vast te pakken en hun benen en armen te coördineren. Of ze hangen gewoon ondersteboven rond met vrienden. Je kunt de hoogte van de schommel aanpassen aan je wensen. Hierdoor kunnen kinderen van verschillende leeftijden de steiger gebruiken en wordt de veiligheid voor de kleintjes op de schommels vergroot.
Het klimrek is ontworpen voor drie kinderen. Door samen te spelen met vriendjes van school of de buren leren je kinderen belangrijke sociale vaardigheden.

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen en recensies


Sorteer op :

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht