Nieuw

Item: EX10090495

|

Model: HT-MD-500B

Gemotoriseerde kruiwagen - op rupsbanden - tot 500 kg - {{motorvermogen1}} kW

€ 2.579,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • efficiënt - {{hopper_size}} mm metende kiepbak en een laadvermogen van 500 kg.
  • krachtig - {{motorvermogen1}}-kW benzinemotor plus drie versnellingen vooruit en één achteruit
  • Wendbaar - rijrichting gemakkelijk te bedienen met de handgreep en een spoorbreedte van {{track_width}} mm voor steile hellingen of modderige oppervlakken.
  • Veelzijdig - ideaal op bouwplaatsen of in de tuin, bijvoorbeeld voor het vervoer van uitgegraven aarde, puin, stenen en omvangrijke materialen of gereedschappen.
  • duurzaam - solide en resistente stalen constructie met onderhoudsarme motor

PRODUCTOMSCHRIJVING

Krachtige gemotoriseerde kruiwagen met rupsaandrijving en flexibele kipbak

De gemotoriseerde kruiwagen uit de hoogwaardige handwerkbenodigdheden van hillvert biedt krachtige prestaties in combinatie met de beste wendbaarheid en een royale kiepbak. Daarmee is de minirupsdumper het ideale transportmiddel voor het uitgraven van aarde, puin, stenen en volumineuze materialen of bouwmachines met een totaalgewicht tot 500 kg, zowel in de tuin- en landschapsbouw als op bouwplaatsen.

Drie versnellingen vooruit en één achteruit! De gemakkelijk wendbare rupsdumper van hillvert

De kruiwagen met motor scoort vooral punten vanwege de eenvoudige bediening via de handgreep. Hiermee wordt een van de drie versnellingen of de achteruitversnelling gekozen, afhankelijk van de lading en de ondergrond. Dankzij een spoorbreedte van de rubberen rupsbanden van 180 mm kunt u de kruiwagen met motor vol vertrouwen verplaatsen, zelfs op hellingen tot 15° of op modderige of gevoelige oppervlakken. De krachtige 6.7 kW 4-taktmotor biedt u compromisloze ondersteuning.

De kiepbak van de kruiwagen met motor is bijzonder royaal uitgevoerd. Dankzij de zijpanelen met een hoogte tot 46,5 cm en een laadruimte van 68 x 95 cm kunnen zelfs grote hoeveelheden en voorwerpen gemakkelijk worden opgeborgen. Met de 62° kantelbare lade kunt u bulkmateriaal snel en met minimale inspanning lossen met behulp van een gasdrukveer. Last but not least overtuigt de rupsdumper met een lange levensduur. Dit wordt gewaarborgd door de solide en resistente stalen constructie in combinatie met een onderhoudsarme motor. Voor opslag heeft de machine een klep waarmee je de brandstoftoevoer afsluit.

TECHNISCHE DETAILS