In de uitverkoop

Item: EX10090244

|

Model: HT-SP-800W-5500

Dompelpomp - 5,5 m³/h - 7 m - 800 W - Vlotterschakelaar

€ 95,00 € 119,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • effectief - hoog pompvolume en krachtige 800 W motor
  • robuust - gemaakt van corrosiebestendig roestvrij staal
  • Automatisch - Vlotterschakelaar regelt de werking op basis van het waterpeil
  • universeel - verschillende maten slangaansluitingen: 1";G1"; 1 1/4"; G1 1/4"
  • Veelzijdig - geschikt voor het leegpompen en overbrengen van vijvers, putten, zwembaden en ondergelopen kelders

PRODUCTOMSCHRIJVING

Krachtige dompelpomp met 5,5 m³/h voor aftappen en bewateren

Dompelpompen zijn onmisbaar voor noodafvoeren. Door ondergelopen ruimtes snel leeg te pompen, beperkt u waterschade tot een minimum. Met de dompelpomp van hillvert transporteert u snel schoon water uit kelders, regenwatertanks, vijvers, zwembaden en putten.

De allrounder zwembadpomp van hillvert

De krachtige, hermetisch afgesloten motor van de zwembadpomp werkt met 800 W. Dit betekent dat het apparaat een volume tot 5,5 m³ per uur verpompt. De pompdiepte is 30 m. Met een dompeldiepte van 7 m is de pomp ook geschikt voor diepe putten. Het zuigt gemakkelijk deeltjes aan met een grootte tot 0,5 mm.

De hillvert dompeldrukpomp is bijzonder robuust. De behuizing is gemaakt van roestvrij staal en is daardoor corrosiebestendig en vuilafstotend. Zelfs de hoogste eisen voldoet de pomp betrouwbaar. Daarnaast blijf je flexibel dankzij de 10 m lange stroomkabel.

Met de praktische vlotterschakelaar schakelt de pomp automatisch in en uit - afhankelijk van het waterniveau. Het laagste waterniveau voor inbedrijfstelling is 35 mm. Als het waterpeil te ver is gedaald, schakelt het apparaat uit. Als het waterpeil stijgt, begint de pomp weer te werken. De pomp zuigt aan tot een waterniveau van 11 mm. Dankzij de praktische meervoudige aansluiting sluit je eenvoudig verschillende slangmaten aan. De pomp is geschikt voor de volgende aansluitingen: 1";G1"; 1 1/4"; G1 1/4".

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN