Item: EX10090384

|

Model: HT-BC-800

Benzine bosmaaier + trimmer - rugzak

€ 219,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • Efficiënt – met een stalen mes met drie tanden en hoge prestaties
  • Mobiel – dankzij de aandrijving via een tweetakt eencilindermotor en een 0,9 l tank, snoerloos werken onafhankelijk van stroomaansluitingen
  • krachtig - met 1.47 kW en een cilinderinhoud van 52 cm³ tot 7500 tpm (motortoerental)
  • Ergonomisch - schouderriem, P-handgreep en laag gewicht voor moeiteloos werken
  • zuinig – met slechts 790 g/kWh brandstofverbruik lange inschakelduur per tank brandstof

PRODUCTOMSCHRIJVING

Rugvriendelijk & mobiel: de benzine-bosmaaier van hillvert!

De krachtige en zuinige motorzeisen op benzine maait gazons waar standaard grasmaaiers niet of niet bij kunnen. Dankzij de comfortabele draagriem, de handige P-handgreep en het lage gewicht geleid je de motorzeis gemakkelijk en precies over oneffen terrein en in krappe ruimtes. De benzineaandrijving maakt gebruik mogelijk onafhankelijk van stroombronnen en vervelende verlengsnoeren. Dankzij de eenvoudige bediening, het hoge vermogen en de indrukwekkende levensduur vereenvoudigt de motorzeisen het professionele werk in de landschaps- en tuinbouw en het liefdevolle onderhoud van uw eigendom.

Zuinige bosmaaier op benzine van Hillvert Garden Supplies

De tweetaktmotor van de benzinemotorzeisen heeft overtuigende waarden met een cilinderinhoud van 52 cm³ en een vermogen van 1.47 kW. Het verbruik van 790 g/kWh is uiterst zuinig en met slechts één tankvulling van 0,9 l kan langdurig ononderbroken met de benzine-grastrimmer worden gewerkt.

Voor een gemakkelijke bediening biedt de bosmaaier naast de stopschakelaar en de gashendel op de handgreep een easy-start-functie. Het apparaat is binnen enkele seconden en zonder enige moeite gebruiksklaar. Het robuuste 8 mm lange drietandige stalen mes garandeert efficiënte resultaten.

De grastrimmer benzine uit de handel van Hillvert maakt niet alleen indruk met zijn uitstekende prestaties en eenvoudige bediening met zijn robuuste ontwerp: resistente materialen en hoogwaardige afwerking garanderen een probleemloze werking van het apparaat en een lange levensduur, zelfs bij veeleisende taken.

TECHNISCHE DETAILS